SKAL DIN EJENDOM VÆRE FIN, SÅ RING TIL DAHLIN

VI TILBYDER PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE OG VICEVÆRT SERVICE I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi servicerer både privat- og erhvervskunder samt kommuner, bolig-, ejer-, -andels- og grundejerforeninger. Outsource drift og servic af din ejendom til os – det frigiver tid fra dig, som du kan bruge til at fokusere på din forretning.

Vi er et dynamisk og professionelt team, som alle brænder for at levere god service og førsteklasses arbejde. Vi er dedikerede, og du vil som kunde derfor opleve, at vi har dine behov og ønsker i fokus. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som du står og mangler til at drifte og vedligeholde din ejendom.

Vi passer på din ejendom

Vi er pertentlige, når vi er på opgave i din virksomhed eller i din bolig-, ejer- eller andelsforening. Vi skræddersyer de ejendomsserviceløsninger, der passer til netop din arbejdsplads eller boligforenings behov, og vi er altid imødekommende over for de krav, du har til drift og service af din ejendom. Vi lever nemlig af tilfredse kunder og ser på ejendomsservice som et partnerskab mellem os som leverandør og dig som kunde. Du vil derfor opleve, at vi er tilgængelige og nære, og at vi ønsker at lære dig og ejendommen godt at kende, så vi bedst kan matche vores services med dine krav – også løbende over tid.

40 års erfaring med ejendomsservice

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

Ejendomsservice

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

Vicevært

Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

erhverv

Erfaring med alle typer af ejendomme

Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

Kontakt os