Snerydning

Vi udfører alt inden for snerydning og glatførebekæmpelse i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi tilbyder glatførebekæmpelse til:

• Ejer- og andelsboligforeninger
• Virksomheder og kommunale ejendomme
• Grundejerforeninger

Hos Dahlin Ejendomsservice har vi mange års erfaring med glatførebekæmpelse.
Vi rykker ud, når der meldes om frost og sne, og sørger for snerydningen, så beboere, forbipasserende og gæster kan færdes trygt i gården og på fortovet.

Vi sikrer rene gangarealer, så ejendommens beboere, gæster, postbud og skraldemænd kan komme sikkert til og fra ejendommen.

Vi rykker ud, når det er nødvendigt

Når sneen falder, er der mange farer, som følger med. Vejene og fortovene bliver glatte af sneen og isen, hvorved der opstår en risiko for at falde eller køre galt. Det er derfor vigtigt, at der regelmæssigt bliver ryddet for sne og is samt saltet. Efter vi har ryddet sneen, salter vi for at sikre, at der ikke dannes is. Det sikrer det bedste resultat af glatførebekæmpelsen af jeres fortove og veje

Glatførebekæmpelse – Vi klarer alle arealer

Uanset hvor stort et areal du vil have ryddet, så står vi klar til at hjælpe. Alt efter hvor stort et areal der er tale om, samt hvor meget udstyr vi skal have i brug, vil vi tilrettelægge prisen til dig. Du kan allerede i dag få et uforpligtende tilbud på dine arealer, så du ved hvilke priser, der er tale om.

Overlad trygt snerydningen til os

Brug ikke mere tid på at bekymre dig om sneen og isen. Vi tilbyder gode priser, samt regelmæssig snerydning og saltning, så du ikke skal bekymre dig om at skulle glatførebekæmpe selv.
Hvis I har specielle ønsker og behov vedrørende glatførebekæmpelse, så lad os få en snak om det. Vi finder helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov.

Samtidig med at vi tilbyder at stå for snerydningen, så står vi selvfølgelig også gerne for jeres trappevask og ejendomsservicen af jeres ejendom.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller email info@dahlin-ejendomsservice.dk for at høre nærmere om en fast serviceaftale på snerydning og saltning