VI TILBYDER PROFESSIONEL VINDUESPUDSNING I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Er verdenen uden for virksomhedens ruder begyndt at blive tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at vinduerne på din arbejdsplads eller i din boligforening bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi efterlader nemlig altid et stykke arbejde, som vi selv ville være tilfredse med. Derfor mener vi også, at vi er branchens mest grundige vinduespudser.

Dahlin Ejendomsservice udfører to typer vinduespudsning; Traditionel vinduespudsning og vinduesvask med rentvandsanlæg. Er du i tvivl om, hvilken metode, der passer bedst til din virksomhed eller boligforenings behov? Læs med her på siden eller hiv fat i os, og vi rådgiver og guider dig.

TRADITIONEL VINDUESPUDSNING

– dækker over vinduespudsning på gammeldags manér, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammerne. Sidstnævnte er alfa og omega for os og en naturlig del af vores arbejdsgang. Vi har nemlig hørt fra mange af vores gode kunder, at deres tidligere vinduespudser lod sæbevandet blive på ramme og sålbænk uden at tørre overskydende sæberester af. Dét efterlader render og mærker, og så går det ud over det endelige resultat. Det er en selvfølge for os, at vi tørrer alle vinduesrammer og karme af samt afrenser taperester, malerrester, kalkpletter mv., og det er en helt naturlig del af vores arbejdsproces. Samtidig højner det kvaliteten og det skarpeste resultat.

VINDUESVASK MED RENTVANDSANLÆG

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi udefra vaske glas og rammer fri for skidt. Vandet er kalkfrit og overfladen på ruden efterlades derfor helt ren og uden irriterende striber og kedelige pletter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduesvask af de udvendige ruder med rentvandsanlæg.

Vi kan også hjælpe med

EJENDOMSSERVICE 

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og for vores gode kunder tilbyder vi døgnvagtservice.

PASNING AF GRØNNE AREALER

Lad os passe din virksomhed eller boligforenings grønne arealer, så dine udendørsområder altid fremstår præsentable. Vi fejer, slår græs, klipper hæk, beskærer buske, luger og bekæmper ukrudt mv. Vi har mangeårig erfaring i haveservice, og vi passer dine grønne arealer, som var det vores egne.

ERHVERVSRENGØRING

Lad os klare rengøringen på din arbejdsplads. Det øger medarbejdertilfredsheden og indeklimaet i din virksomhed. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer en løsning, der passer til lige netop din arbejdsplads og behov. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og svanemærkede rengøringsmidler.