Professionel og miljøvenlig rens af træterrasser

Dahlin Ejendomsservice renser træterrasserne omkring din erhvervsejendom eller boligforening, så de igen matcher helhedsindtrykket af ejendommen og de øvrige udearealer. En træterrasse, der er grønlig som følge af alger, skidt og snavs, ser bare ikke særlig indbydende ud – og så er den tilmed farlig, fordi den bliver glat og som en skøjtebane at bevæge sig rundt på.

Med professionel og miljøvenlig rens af dine træterrasser kan du se frem til flotte terrasser, som igen bliver fuld af naturligt liv og spil i træet. Terrassen vil desuden kræve langt mindre vedligehold fremadrettet, og du forlænger samtidig terrassens levetid.

Vi hedvandsrenser, desinficerer og imprægnerer træterrasser mod alger, pest, skidt og møg. Og vi tilbyder endda 10 års garanti på behandlingen, når du vælger Dahlins serviceordning.

Sådan gør vi:

 1. Opmåling og gennemgang: Før vi går i gang, gennemgår og opmåler vi de arealer, der skal renses. Vi vurderer også træets tilstand, så vi kan indstille vores renseudstyr efter forholdene på netop træterrasserne omkring din ejendom eller boligforening.
 2. Desinficering: Desinficeringen virker forebyggende, da den nedbryder uønskede belægninger fra dit træ, som kan sidde på overfladen samt i træets fuger og porer. Desinficeringen er med til at forbedre og forlænge effekten af den samlede behandling.
 3. Rensning: Når vi renser din træterrasse, så gør vi det nænsomt med vores hedvandsrenser, der er skånsomt for dit træ. Under selve rensningen fjerner vi uønskede belægninger så som alger og mos.
 4. Kvalitetstjek: Vi går os selv i sømmene og tjekker, at vi har været hele træterrassen igennem, så der ikke er en afkrog, der er overset. Når vi arbejder, så kan det næsten ikke undgås, at det sviner en smule på nærliggende vinduer. Inden vi går fra dig, sørger vi derfor for at skylle vinduerne rene. Er der behov for en grundig vinduespudsning, så kan du sagtens bestille os til det. Læs mere om dén service her.
  Herefter skal træet have lov til at tørre, før vi kan gå til sidste step i træterrasserensen, nemlig imprægnering.
 5. Imprægnering: Så snart din træterrasse er tør, kommer vi retur for at imprægnere den. Det tager maksimalt en uges tid for den at tørre godt op, og vi aftaler dag for genbesøg med dig. Imprægneringen forlænger træets levetid i årene fremover og sikrer højeste beskyttelse af træet.
 6. Oprydning og afsluttende kvalitetstjek: Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os – dét er faktisk en dyd for os og en af vores grundværdier i Dahlins Ejendomsservice. Alt bliver skyllet, så omgivelserne ser ud, som da vi kom. Vi kvalitetssikrer også afslutningsvist vores eget arbejde for at tjekke, om vi, mod forventning, skulle have glemt eller overset noget. Dét skaber tryghed for dig som kunde,

Derfor skal du få renset din træterrasse

Vi benytter udelukkende topprofessionelt udstyr, når vi renser træterrasser. Vores mål er at sikre, at snavs, mos, alger og støv bliver fjernet fuldstændigt, så du får et flot resultat og en træterrasse med et æstetisk udtryk, som du kan være stolt af.

Når din træterrasse først er blevet renset, så anbefaler vi, at træet efterfølgende imprægneres. Imprægneringen er genial, da den fungerer som en beskyttende hinde på træets overflade, som begrænser ny algetilvækst. I årene fremover behøver du derfor ikke at oliebehandle terrassen hvert eneste år.

Du skal vælge Dahlin Ejendomsservice fordi:

 • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
 • Vi anvender kun miljørigtige produkter
 • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
 • Mads Dahlin (ejer) renser selv din træterrasse, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
 • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige, skånsomme produkter

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi – vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde og på os selv og vores medarbejdere.

Alle vores produkter er nøje udvalgt, fordi det er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra belægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.

Vedligehold træterrasserensen med et årligt garantieftersyn med Dahlins serviceordning

Vil du være sikker på, at resultatet af træterrasserensen varer ved med garanti i op til 10 år? Så anbefaler vi, at du tilvælger vores garantiordning, som indebærer ét årligt garantieftersyn. Mads Dahlin genbesøger dig året efter udført rens og desinficerer træterrassen med et effektivt og anerkendt produkt, der nedbryder alger og skidt. Produktet indeholder aktive stoffer, som arbejder og derfor virkende løbende over tid.

Tag en dialog med os om, hvad din pris er for et årligt garantieftersyn.