SERVICE AF DIN PRIVATE EJENDOM

SKAL DIN EJENDOM VÆRE FIN, SÅ RING TIL DAHLIN

VI TILBYDER PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE I DIT HJEM I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

– og vi er pertentlige, når vi er på opgave i din bolig. Vores hjem er lige så forskellige, som vi mennesker er, og derfor varierer behov og ønsker hos dig som ejer også. Vi skræddersyer de løsninger, der passer dine behov, og vi lytter til dine ønsker, så vi altid imødekommer de krav, du har til ejendomsservice hjemme hos dig. Vi lever nemlig af tilfredse kunder og ser på ejendomsservice som et partnerskab mellem os som leverandør og dig som kunde.

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice hos private kunder. Vi er et dynamisk og professionelt team, som alle brænder for at levere god service og førsteklasses arbejde i dit hjem. Fælles for os alle er, at vi er pertentlige, og at vi passer på dit hjem, som var det vores eget. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan føle dig tryg, når vi er på opgave hjemme hos dig, mens du er på arbejde. Du bliver klogere på, hvem vi er her. (link på ’her’ til om os-siden)

Vi tilbyder rengøring, vinduespudsning og solcellevask hjemme hos dig. Serviceydelser, som giver dig lidt luksus i din hverdag, og som samtidigfritager en masse tid, som du kan bruge på de ting, du synes er meget sjovere.

Hos os består ejendomsservice bl.a. af:

✔ Vedligehold og fejning af gårdområder og kældre
✔ Affaldssortering
✔ Græsslåning og klipning af hæk
✔ Renholdelse af fællesarealer og fortove
✔ Varmemesterservice
✔ Trappevask
✔ Vinduespudsning
✔ Udskiftning af defekte lyskilder
✔ Mindre reparationer
✔ Bestilling af håndværkere efter aftale
✔ Fast snerydning og saltning om vinteren.

Kontakt os for en snak om dine ønsker og behov og modtag et uforpligtende tilbud fra os.

Vi tilbyder

RENGØRING

Lad os klare rengøringen i dit hjem, så du får tid til de ting i din hverdag, som du synes er meget sjovere. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer den løsning, der passer til lige netop dit hjem og dine behov – også fra gang til gang. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og med svanemærkede rengøringsmidler.

Privat rengøring

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for dine ruder tåget, så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer dine rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg.

Vinduespudser

SOLCELLEVASK

Solceller skal, lige som dine vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske dine solceller rene uden at bevæge os på taget – selv ved meget lav taghældning.

Solcelle vask