HELHJERTET OG PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Dahlin Ejendomsservice tilbyder alt inden for ejendomsservice i både Nordsjælland og København.

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice og er stærke på service og drift af både boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi servicerer ejer- og andelsboligforeninger, virksomheder og kommunale ejendomme samt grundejerforeninger.

Ejendomsservice er for os et partnerskab

–  og du vil derfor opleve, at vi er tilgængelige og nære. Det er vi, fordi vi lytter til dine behov, ønsker og krav, og vi ved, at de godt kan ændre sig over tid.

Vi dedikerer den samme medarbejder på ejendomsservicen i din boligforening eller virksomhed. Dét er vigtigt for at skabe en tæt og tillidsfuld relation samtidig med, at medarbejderen får opgaverne på ejendommen ind under huden. Vores medarbejder kommer til at kende din ejendom rigtig godt, og som en del af vores service, holder vi altid øje med ejendommen og gør opmærksom på, hvis der er noget, der skal repareres eller trænger til yderligere vedligehold.

VI TILBYDER

Vi hjælper dig med den daglige drift af ejendommen, og vi tager gerne et ansvar, som til tider går ud over kontrakten. Dét gør vi, fordi vi er pertentlige, servicemindede, og fordi vi behandler din ejendom, som var den vores egen. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor ønsker vi at passe godt på både dig som kunde og din ejendom.

Vi skræddersyer altid vores tilbud på ejendomsservice i København og omegn, så opgaverne altid matcher dine behov og krav.

Hos os består ejendomsservice bl.a. af:

✔ Vedligehold og fejning af gårdområder og kældre
✔ Affaldssortering
✔ Græsslåning og klipning af hæk
✔ Renholdelse af fællesarealer og fortove
✔ Varmemesterservice
✔ Trappevask
✔ Vinduespudsning
✔ Udskiftning af defekte lyskilder
✔ Mindre reparationer
✔ Bestilling af håndværkere efter aftale
✔ Fast snerydning og saltning om vinteren.


Kontakt os for en snak om dine ønsker og behov og modtag et uforpligtende tilbud fra os.

Indhent tilbud

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Vi kan også hjælpe med

  VICEVÆRTSERVICE 

  Vi har mere end 40 års erfaring med viceværtservice og solid erfaring med den daglige drift og service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagt for vores gode kunder.

  VINDUESPUDSNING 

  Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

  SOLCELLEVASK 

  Solceller skal, lige som vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske din virksomheds solceller rene uden at bevæge os på selve taget – selv ved meget lav taghældning.

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring