FÅ FULDT UDBYTTE AF DINE SOLPANELER

Solceller skal, lige som vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske din virksomheds solceller rene uden at bevæge os på taget, selv ved meget lav taghældning.

Vi er pertentlige og leverer altid førsteklasses service af virksomhedens solpaneler. Vi overholder vores aftaler, og så lever vi af glade og tilfredse kunder.

Vi kører i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om dine behov.

Pris

Antal solpaneler                                          Pris pr. gang

Op til 10                                                    395 kr. plus moms

10-30                                                        20 kr. plus moms pr. panel

30+                                                           10 kr. plus moms pr. panel

Kombiner solcellevasken med

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

RENGØRING

Lad os klare rengøringen på din arbejdsplads. Det øger medarbejdertilfredsheden og indeklimaet i din virksomhed. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer en løsning, der passer til lige netop din arbejdsplads og behov. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og svanemærkede rengøringsmidler.

PASNING AF GRØNNE AREALER

Lad os passe din virksomhed eller boligforenings grønne arealer, så dine udendørsområder altid fremstår præsentable. Vi fejer, slår græs, klipper hæk, beskærer buske, luger og bekæmper ukrudt mv. Vi har mangeårig erfaring i haveservice, og vi passer dine grønne arealer, som var det vores egne.