SKAL DIN HAVE VÆRE FIN, SÅ RING TIL DAHLIN

VI UDFØRER PROFESSIONEL GRØN SERVICE I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Udearealet er det første, der møder os, uanset om vi skal til et møde hos en samarbejdspartner, på besøg hos venner i en boligforening eller skal ind ad vores egen hoveddør. Arealerne uden om vores bolig eller arbejdsplads er med til at give vores gæster et førstehåndsindtryk af os og vores ejendom, og vi vil jo alle sammen helst gøre et godt indtryk. Trænger din virksomhed eller din bolig-, ejer- eller andelsforening til at få plejet jeres udearealer, så outsource opgaven til os. Vi er det ekstra sæt hænder, som varetager dine serviceopgaver, så du kan få tid til fokusere på din forretning.

Vi har mange års erfaring i haveservice, og vi sikrer, at dine grønne arealer er pæne, velplejede og hyggelige, så der er rart at være.

Vi tilbyder

✔ Klip og trim af hæk og busk
✔ Græsslåning og trimning af kanter
✔ Lugning og bekæmpelse af ukrudt
✔ Beskæring af buske og træer
✔ Bortkørsel af haveaffald
✔ Afskaffelse af visne blade, blomster og grønt affald
✔ Fejning af flisegange
✔ Renholdelse af stisystemer
✔ Snerydning og saltning.

Pris

Kontakt os for en snak om dine ønsker og behov, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud. Vi klarer både store og små udearealer, så uanset opgavens omfang, står vi klar til at hjælpe. Prisen afhænger af areal, og hvor meget udstyr vi skal have i brug til at løse opgaven.

Vi kan også hjælpe med

VICEVÆRT SERVICE

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og for vores gode kunder tilbyder vi døgnvagtservice.

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

RENGØRING

Lad os klare rengøringen på din arbejdsplads. Det øger medarbejdertilfredsheden og indeklimaet i din virksomhed. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer en løsning, der passer til lige netop din arbejdsplads og behov. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og svanemærkede rengøringsmidler.