SKAL DIN EJENDOM VÆRE FIN, SÅ RING TIL DAHLIN

GRUNDIG OG PROFESSIONEL TRAPPEVASK I NORDSJÆLLAND OG STORKØBENHAVN

Vi tilbyder professionel trappevask af dine trapper i ejer- og andelsboligforeninger, hos virksomheder, kommunale ejendomme og i grundejerforeninger, og vi kører hver dag i både Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

Vi har 40 års erfaring inden for ejendomsservicebranchen og har vasket et hav af trapper. Vi er pertentlige i alt, vi gør, og vi efterlader altid dine trapper pæne og rene året rundt. Vi er ansvarlige og servicemindede, og du kan som kunde hos os trygt stole på, at vi løser opgaverne effektivt og grundigt.

God service og højeste kvalitet

Vi lever af tilfredse kunder, og det vigtigste for os er, at opgangen i din ejendom eller boligforening er pæn og præsentabel. Derfor yder vi altid den ekstra service, som er med til at gøre en forskel for helhedsindtrykket, når vi alligevel er i gang i din opgang. Vores medarbejdere udfører små ekstraopgaver, som kan løses i én og samme arbejdsgang, fx fjerner vi spindevæv og støv, når vi alligevel er i gang med støvsugeren, lige som vi støvsuger alle opgangens måtter. Dét skaber merværdi for dig som kunde og i sidste ende et langt mere tilfredsstillende resultat.

Vi arbejder kun med det bedste udstyr

Hos Dahlin Ejendomsservice har vi bl.a. skilt os af med kosten, som ellers er en fast del af udstyret hos mange af vores kolleger i branchen. Et grundigt forarbejde forud for vask af trapper er nemlig vigtigt for det færdige resultat, og her er en kost ift. vores standarder bare ikke god nok.

Vi har derfor udskiftet kosten med en opdateret og effektiv støvsuger, og vi støvsuger altid, før vi vasker trappen. Derudover støvsuger vi alle vandrette overflader, hjørner, lister og måtter med børstemundstykke. Det betyder også, at du med Dahlin trappevask undgår, at skidt og støv samler sig i hjørnerne på trappetrinene eller på dørmåtterne i opgangen.

Pris

Vi skræddersyer en løsning, som passer til din virksomhed eller boligforenings ønsker og behov, og vi giver dig en fast pris på opgaven, som er konkurrencedygtig og uden skjulte gebyrer. Mange af vores gode kunder vælger at få vasket hoved- og køkkentrapper fast en gang om ugen, men har du andre behov og ønsker, så imødekommer vi også det.

Priseksempel

Ugentlig støvsugning og vask af hovedtrappe samt månedlig støvsugning og vask af køkkentrappe, hvor flader som vindueskarme, paneler, skabe, lister, lamper mv. samtidig holdes frie for støv og spindelvæv med støvsuger i én og samme arbejdsgang.

Én hovedtrappe og én køkkentrappe: 900 kr. ex. moms

To hovedtrapper og to køkkentrapper: 1.750 kr. ex. moms

Tre hovedtrapper og tre køkkentrapper: 2.500 kr. ex. moms

Har I mere end tre hovedtrapper, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hovedrengøring af hele opgangen

En gang i mellem trænger også hoved- og køkkenopgange til en hovedrengøring. Vi tilbyder hovedrengøring af hele opgange efter aftale baseret på forudgående tilbud på opgaven. Vi er detaljeorienterede og perfektionistiske, og vi gør derfor en dyd ud af at komme ind i hver en krog. Derudover tilbyder vi opskuring og voksbehandling af trapperne i opgangen, så de står helt skarpt efter en kærlig behandling. Dét er med til at forlænge levetiden af dine trin.

Kombiner trappevasken med

EJENDOMSSERVICE 

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og for vores gode kunder tilbyder vi døgnvagtservice.

PASNING AF GRØNNE AREALER

Lad os passe din virksomhed eller boligforenings grønne arealer, så dine udendørsområder altid fremstår præsentable. Vi fejer, slår græs, klipper hæk, beskærer buske, luger og bekæmper ukrudt mv. Vi har mangeårig erfaring i haveservice, og vi passer dine grønne arealer, som var det vores egne.

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.