Professionel, miljørigtig og bæredygtig algebehandling af dit tag, dine fliser eller din facade

Algebehandling sikrer dig en flot og præsentabel overflade samtidig med, at behandlingen forlænger dit tag, din facade eller dine flisers levetid. Overflader, der bliver holdt fri af alger, holder bare længere. Dahlins algebehandling fjerner både grønne, gule og røde alger fra tag, facade og fliser. Og vil du bevare det flotte resultat i årene fremover? Så tilbyder vi serviceordning med løbende algebehandling af dit tag eller din overflade.

Effektiv algebehandling af dit tag

Alger på taget danner grundlag for mos, som desværre kan skabe store problemer, hvis det får lov at få fat på dit tag. Puder af mos suger nemlig vand til sig som en svamp, og dét vand kan så trænge ind under tagbelægningen med såvel frostsprængninger som utætheder til følge. Derfor er der mange økonomiske og kosmetiske fordele ved at få foretaget algebehandling.

Vi udfører algebehandlingen med en højtrykslanse, hvor væsken kommer ud som en stor stråle. Vi står på jorden og sprøjter væske direkte op på taget. Dét er utroligt effektivt. Og så er det både billigere, hurtigere og nemmere for os at fjerne mos og alger fra dit tag på denne måde frem for traditionel tagrensning, hvor du selv skal gå rundt på taget og rense uden det rette udstyr.

Processerne:

 1. Nedløbet blokeres for at forhindre, at overskudsvæsken løber direkte ud i afløbet.
 2. Vi sprøjter algemiddel på taget.
 3. Overskudsvæsken suges op af tagrenden til en beholder.

Du vil typisk kunne se effekten efter 8-12 uger. Vær dog opmærksom på, at hvis dit tag er meget plaget af mos og alger, vil det som oftest kræve flere behandlinger at blive algerne helt kvit og få et flot tag igen.

Vi anbefaler årlig algebehandling af dit tag

Det er forskelligt, hvor hurtigt der dannes alger på taget. Men fjernes algerne hvert år, er der ikke risiko for, at de udvikler sig til mos. Med et fast abonnement på algebehandling med Dahlins serviceordning kommer vi hvert år på genbesøg – og til samme pris. Aftalen kan til enhver tid opsiges af dig som kunde.

Priseksempel:

Normalpris for én algebehandling er kr. 2.500, –

Pris pr. behandling med abonnement er KUN kr. 1.495, –

Du sparer 1.000 kr. pr. behandling.

Grundig algebehandling af dine fliser

Er dine fliser begyndt at blive grønlige eller mørkere? Eller måske de har fået lyse pletter? Så har de desværre fået flisepest – og dét skal behandles. Vi algebehandler dine fliser, så de igen ser pæne og præsentable ud.

Står det meget slemt til, så anbefaler vi, at du booker os til en komplet fliserens af din flisebelægning eller fliseterrasse. Den behandling kan du læse meget mere om her

Vi algebehandler følgende overflader:

 • Tag
 • Flisebelægning
 • Facade
 • Murværk
 • Træterrasser
 • – og meget mere.

Har du zinkindfatninger omkring dine vinduer og tagrender, så tåler zink også vores algebehandling, og du kan med ro i maven bestille os til at udføre algebehandling hjemme hos dig.

Sådan kommer vi dine alger til livs med godkendte, miljøvenlige produkter

Vi sprøjter algebehandling direkte på dit tag eller din facade med kvalitetsudstyr, så vi er skånsomme over for dine overflader. Algemidlet går i gang med at udrydde algerne med det samme, men da produktet har en virkningsperiode på 6-8 måneder, skal det herefter have lov til at arbejde. Algerne vil løbende visne hen, lige som de bliver udtørret af solen. Regn og vind vil til slut fjerne de udtørrede alger, og så vil du se det endelige resultat af algebehandlingen.

Vi benytter udelukkende miljørigtige og godkendte produkter – dét er nemlig utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi – vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde og på os selv og vores medarbejdere.

Alle vores produkter er nøje udvalgt, fordi det er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra belægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.

Vi giver naborabat på algebehandlingerne

Er I flere naboer, der drømmer at få algebehandlet fliser, tag, facade eller murværk? Så giver vi naborabat. I sparer fx kørslen, og vi giver procenter på den endelige pris, når I er flere, der bestiller behandlingen sammen. Kontakt os for en dialog og et uforpligtende tilbud på opgaven i jeres nabolag.

Vedligehold det flotte resultat med en årlig serviceordning

Pas godt på dine overflader og dit tag – også i årene fremover med en serviceordning med årlig algebehandling af dit tag, din facade, dit murværk eller dine øvrige overflader. Dét forlænger levetiden samtidig med, at det holder dine overflader rene, pæne og fri af alger og mos.

I Danmark skifter vejret med årstiderne, og i løbet af et år får vi både regn, sne, frost, sol og endnu mere regn, og dét er med til at nedbryde overfladerne på eller omkring din ejendom. Algerne stortrives i vores våde klima, da de lever af netop vand. Herforuden påvirker pollen og forurening ligeledes overfladerne med bl.a. misfarvning til følge.

Derfor anbefaler vi altid, at du vedligeholder dine rengjorte overflader med en årlig algebehandling. Kontakt os for et tilbud på serviceordning hos dig.

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

 • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
 • Vi anvender kun miljørigtige produkter
 • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
 • Mads Dahlin (ejer) står selv for algebehandlingen af dine overflader, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
 • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.