Hos Dahlin Ejendomsservice ApS møder du Mads og Cecilie Dahlin

Vi er en genetableret familievirksomhed, som tilsammen har over 40 års erfaring indenfor Ejendomsservice i København.

Siden vi i starten af 2019 etablerede Dahlin Ejendomsservice ApS, er vi vokset støt og roligt. Vi lever af vores tilfredse kunder.

En tæt kontakt

Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme person, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

Cecilie Dahlin
Kontorchef
✉️ cecilie@dahlin-ejendomsservice.dk

Pernille Dahlin
Rengøringsleder
✉️ pernille@dahlin-ejendomsservice.dk

Michael Rasmussen
Ejendomsinspektør
✉️ michael@dahlin-ejendomsservice.dk

Vi overholder en aftale

Vi gør alt hvad der står i vores magt for, altid at have god kundekontakt.

Et godt og varigt samarbejde bygger altid på tillid. Derfor sætter vi en ære i at holde aftaler og tidsfrister fra første kontakt til opgaven er afsluttet. Vi er derfor kendt, som en professionel og loyal samarbejdspartner.

Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver, store som små, til både privat og erhverv.

Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har tilsammen mere end 40 års erfaring i branchen. Vi er yderst pertentlige, og så sætter vi en ære i at levere førsteklasses arbejde.

God service til den rigtige pris

Vi er et professionelt og dynamisk team – som er dedikeret og brænder for at yde god service. Vores fokus er på dine behov og ønsker, vores kunder kan derfor altid regne med kvalitet, stabilitet og sikkerhed til den rigtige pris

Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

KONTAKT OS

40 års erfaring med ejendomsservice

Hos Dahlin ejendomsservice ApS har vi mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, inden for et blandet udvalg af boligforeninger og erhvervsdrivende.

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Affaldssortering, storskrald, trappevask, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt, og meget mere.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning

Vi sammensætter den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, visioner og ønsker.

Erfaring med alle ejendomstyper

Så hvis du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, du skal have vedligeholdt, så kan du trygt kontakte os!

Traditionel vinduespolering

Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

Solcellevask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

Grunding rengøring til en god pris

Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

Flere og flere danskere lider af allergi

Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

Rengøringsløsninger til ethvert behov

Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.