Serviceordning med 10 års garanti på din træterrasserens

Når vi har udført en komplet træterrasserens hjemme hos dig, kan du vælge at tilmelde dig vores serviceordning, som giver op til 10 års garanti mod alger og pest. Dét er med til at forlænge holdbarheden af den rens, som vi har udført på din træterrasse, lige som det er med til at forlænge træets levetid. Vi anbefaler derfor altid, at du vælger vores serviceordning.

Send os en mail eller giv os et kald, hvis du ønsker at tilmelde dig serviceordningen. Vi glæder os til at passe på din træterrasse i årene fremover!

Dét indeholder serviceordningen

Serviceordningen indebærer, at vi kommer hjem til dig én gang årligt. Her desinficerer vi din træterrasse med en skumbehandling, så eventuelle, nytilkomne vækster, så som alger, mos, pest mv., bliver nedbrudt og forsvinder fra træets overflade. Vi desinficerer med et anerkendt, effektivt og miljøvenligt produkt, som indeholder aktive stoffer, der løbende nedbryder alger og pest. Selve behandlingen tager cirka 30 minutter.

Du behøver ikke at have forberedt en hel masse forud for vores besøg. Da servicebehandlingen ikke indeholder rens og imprægnering – som da vi rensede din træterrasse ved første besøg – så kan du sagtens lade alle faststående ting være på din terrasse og blot rykke de flytbare ting, så vi kan komme til.

Priseksempel på serviceordningen:

0-100 kvm – 995 kr. inkl. moms

101 – 150 kvm – 1195 kr. inkl. moms

151 – 200 kvm – 1395 kr. inkl. moms

201 – 250 kvm – 1595 kr. inkl. moms

251 – 300 kvm – 1795 kr. inkl. moms

Din tryghed er vigtig for os!

Konstaterer vi – mod forventning – alger på din træterrasse, som vi har renset året forinden, så kommer vi selvfølgelig hjem til dig og behandler området igen uden beregning. Dét sikrer tryghed hos dig som kunde!

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

  • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
  • Vi anvender kun miljørigtige produkter
  • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
  • Mads Dahlin (ejer) renser selv din træterrasse og står for det årlige garantieftersyn, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
  • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige, skånsomme produkter

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi. Vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde, på os selv og vores medarbejdere.

Vores produkter er nøje udvalgt, fordi det er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra belægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.