FÅ FULDT UDBYTTE AF DINE SOLPANELER

Solceller skal, lige som dine vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte – og så er der jo ingen mening i at have solpanelerne. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske dine solceller rene uden at bevæge os på taget, selv ved meget lav taghældning.

Vi er pertentlige og leverer altid førsteklasses service af dine solpaneler. Vi er nemlig både omhyggelige og grundige, når vi er på opgave i dit hjem. Vi overholder vores aftaler, og så lever vi af glade og tilfredse kunder. Vi kører i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Pris

Antal solpaneler                                          Pris pr. gang

Op til 10                                                    395 kr. plus moms

10-30                                                        20 kr. plus moms pr. panel

30+                                                           10 kr. plus moms pr. panel

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vask af dine solpaneler.

Indhent tilbud

  Kombiner solcellevasken med

  VINDUESPUDSNING

  Er verdenen uden for dine ruder tåget, så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer dine rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

  Vinduespudser

  RENGØRING

  Lad os klare rengøringen i dit hjem. Så får du mere tid til de ting i din hverdag, som du synes er sjove. Vi udfører professionel rengøring hjemme hos dig, og vi skræddersyer en løsning, der passer til lige netop dit hjem og dine behov – også fra gang til gang. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og svanemærkede rengøringsmidler.

  Privat rengøring