Vinduespudser

Hos Dahlin Ejendomsservice udfører vi to former for rene vinduer.

Traditionel vinduespudsning

Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne.
Vi lægger stor vægt på aftørringen, da det er den teknik der bliver efterspurgt oftest blandt vores kunder og den vi personligt ser størst resultat ved.

Vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.
Det er en selvfølge for os, at vi tørrer jeres vinduesrammer og karme, samt afrenser taperester, når vi er færdig med vinduespoleringen.

Så hvis verden udenfor dine vinduer er begyndt at se en smule tåget ud, så er det os i Dahlin Ejendomsservice, du skal tage fat i
Kontakt os på telefon 30 112 214 eller email info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer fri for skidt. Vandet er kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren – uden striber og pletter. Af den grund skal det efterfølgende blot tørre.
Denne metode øges i takt med, at flere og flere forbrugere vælger træaluvinduer ved udskiftning af vinduer, eller når der vælges vinduer til deres nye hus.
Træaluvinduer kan ikke males og kræver derfor jævnlig vedligehold. Dette opnås ved vinduesvask med rentvandsanlægget
Nyere trævinduer og plastikvinduer er også ideelle til vinduesvask med rentvandsanlægget

Kombiner det med solcellevask

Solcellevask kan nemt kombineres med vinduesvasken, og derfor kan vi også holde prisen nede på et niveau som er yderst konkurrencedygtigt.
Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske solcellerne uden at bevæge os på taget. Selv ved meget lav taghældning.
Det er vigtigt, at solcellerne er rene, så de kan levere ønsket ”udbytte”.
Solceller er ikke selv-rensende, og skal derfor, ligesom dine vinduer, en gang imellem have en vask. Det kan ikke undgås, at der samler sig små partikler af snavs, støv og pollen, som blokerer for solens stråler. Når solens stråler blokeres, går der bogstavelig talt solformørkelse i dit solcelleanlæg – med forringet ydeevne til følge.

Lad os klare rengøringen af dine solceller, så du får det optimale ud af dit solcelleanlæg. Læs mere om solcellevask her

Traditionel vinduespolering

Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

Solcellevask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.