PROFESSIONEL VINDUESPUDSER I DIT HJEM I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Er verdenen uden for dine ruder begyndt at blive tåget ud, så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi efterlader nemlig altid et stykke arbejde, som vi ville være tilfredse med hjemme hos os, og vi mener selv, at vi er branchens mest grundige vinduespudser.

Dahlin Ejendomsservice udfører to typer vinduespudsning; Traditionel vinduespudsning og vinduesvask med rentvandsanlæg. Er du i tvivl om, hvilken metode, der passer bedst hjem til dig? Læs med her på siden, eller hiv fat i os og vi rådgiver og guider dig

TRADITIONEL VINDUESPUDSNING

– dækker over vinduespudsning på gammeldags manér, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammerne. Sidstnævnte er alfa og omega for os og en naturlig del af vores arbejdsgang. Vi har nemlig hørt fra mange af vores gode kunder, at deres tidligere vinduespudser lod sæbevandet blive på ramme og sålbænk uden at tørre overskydende sæberester af. Dét efterlader render og mærker, og så går det ud over det færdige resultat. Dét er en selvfølge for os, at vi tørrer jeres vinduesrammer og karme af samt afrenser taperester, malerrester, kalkpletter mv., og det er altid en fast del af vores arbejdsgang. Dét højner nemlig kvaliteten og giver en flot finish og det skarpeste resultat i sidste ende.

Pris

Udvendig pudsning af de første 10 vinduer i et almindeligt etplanshus uden brug af stige: 200 kr. Herefter er prisen 5 kr. pr. vindue ved udvendig pudsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på traditionel vinduespudsning af ruderne i dit hjem.

VINDUESVASK MED RENTVANDSANLÆG

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske udvendige glas og rammer fri for skidt. Vandet er kalkfrit og overfladen på ruden efterlades derfor helt ren og uden irriterende striber og kedelige pletter.

Vi oplever en stor stigning i antal kunder, der efterspørger at få vasket deres vinduer med rentvandsanlæg. En årsag til det er bl.a., at flere i dag vælger træaluvinduer i deres nye hus, eller når eksisterende vinduer trænger til en udskiftning. Træaluvinduer kræver løbende vedligehold, da de ikke kan males, og pudsning af denne type vinduer er derfor mere skånsom ved brug af rentvandsanlæg. Nyere trævinduer og plastikvinduer er også ideelle til udvendig vinduesvask med rentvandsanlæg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduesvask af dine udvendige ruder med rentvandsanlæg.

Kombiner vinduesvasken med

RENGØRING

Lad os klare rengøringen i dit hjem, så du får tid til de ting i din hverdag, som du synes er meget sjovere. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer den løsning, der passer til lige netop dit hjem og dine behov – også fra gang til gang. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og med svanemærkede rengøringsmidler.

Privat rengøring

SOLCELLEVASK

Solceller skal, lige som dine vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske dine solceller rene uden at bevæge os på taget – selv ved meget lav taghældning.

Solcelle vask