Professionel behandling med fliserens – når din erhvervsejendom skal stå snorlige

Har du en erhvervsejendom? Eller er du ansvarlig for drift og vedligehold af boligforeninger? Så ønsker du højst sandsynligt, at ejendommen ser velholdt og indbydende ud. Grønlige fliser med flisepest, alger, mos og andet snavs på overfladen kan være svært at få bugt med – og så forstyrrer det helhedsindtrykket af udearealerne, da det æstetisk ikke ser særligt pænt ud.

Dahlin Ejendomsservice er din professionelle samarbejdspartner på rens af flisearealer, flisegange og fliseterrasser ved din erhvervsejendom og i gårdmiljøer i boligforeninger. Med få midler kan du igen glæde dig over at få fliser, der ser ud, som var de nye. Som et ekstra plus forlænger behandlingen flisernes levetid og giver samtidig et utroligt flot resultat på alle typer af fliser.

Vores fliserens er selvfølgelig miljøvenlig – det er nemlig vigtigt for os, at vi både passer på miljøet og de folk, der omgiver sig på din ejendom. Derfor benytter vi udelukkende skånsomme produkter.

Sådan gør vi:

 1. Desinficering: Vi desinficerer først overfladen på din flisebelægning. Vi benytter altid miljøgodkendte produkter, der udelukkende skader dét, som produktet er udviklet til at fjerne.
 2. Afrensning: Vi afrenser overfladen på din flisebelægning med vores hedvandsrenser. Dét er en skånsom, men effektiv form for afrensning, som ikke beskadiger fliserne. Vi afrenser flise for flise og gør en dyd ud af at gå effektivt og grundigt til værks.
 3. Oprydning: Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os – dét er faktisk en grundlæggende værdi for os i Dahlin Ejendomsservice. Alt bliver skyllet, så omgivelserne ser ud, som da vi kom, og vi kvalitetssikrer samtidig vores eget arbejde for at tjekke, om vi, mod forventning, skulle have glemt noget.

  Har du vinduespartier i nærheden af den flisebelægning, vi har renset, så skal du forvente, at de skal have en tur bagefter. Dét er en opgave, som vi sagtens kan klare for dig. Læs mere om vinduespudsning af erhvervsejendomme her.Når vi har ryddet op, er det vigtigt, at flisebelægningen tørrer godt og grundigt igennem, før vi igen kommer på besøg for at imprægnere fliserne og færdiggøre behandlingen.

 4. Imprægnering: Vi imprægnerer overfladen på de afrensede fliser med bedste imprægneringsprodukt på markedet; Et produkt, som vi har mange års god erfaring med at benytte med bedste resultat. Det gør vi inden for 3-10 hverdage efter første behandling. Inden vi går, kan det være, at vi fejer lidt fugesand på flisebelægningen, hvis vi vurderer, at dette er nødvendigt. Denne service er dog ikke med i standardprisen, og det vil derfor altid være en ydelse, som vi rådfører os med dig om, før vi går i gang.

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

 • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
 • Vi anvender kun miljørigtige produkter
 • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
 • Mads Dahlin (ejer) renser selv fliserne og står for det årlige garantieftersyn, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
 • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.

Hvorfor vælge fliserens?

Med en grundig rens af dine fliser – samt efterfølgende imprægnering – får du fliser, der ser ud, som var de nye. Vi renser først din flisebelægning mekanisk, og derefter behandler vi med algebehandling. Dét gør vi med professionelt udstyr og effektive, miljøvenlige produkter. Når fliserne er rene – og de er renset flise for flise – imprægnerer vi overfladen på belægningen med vores nanobehandling. Herved bliver dine fliser vandafvisende på overfladen, så smuds, skidt, alger og mos har sværere ved at sætte sig fast fremadrettet. Imprægneringen beskytter, med andre ord, mod fornyet algetilvækst. Efter nanobehandling vil flisebelægningen ved din ejendom eller boligforening atter fremstå indbydende og præsentabel.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige, skånsomme produkter

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi – vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde og på os selv og vores medarbejdere.

Vores produkter er nøje udvalgt, fordi de er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra flisebelægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.

Vedligehold din fliserens med et årligt garantieftersyn med Dahlins serviceordning

Vil du være sikker på, at resultatet af fliserensen varer ved med garanti i op til 15 år? Så anbefaler vi, at du tilvælger vores garantiordning, som indebærer ét årligt garantieftersyn. Mads Dahlin genbesøger dig året efter udført fliserens og desinficerer flisearealet med et produkt, der nedbryder flisepest, alger og tilsvarende skidt, som du ikke ønsker at få retur på dine fliser. Produktet indeholder aktive stoffer, som arbejder og derfor virkende løbende over tid.

Tag en dialog med os om, hvad din pris er for et årligt garantieftersyn.