VI TILBYDER PROFESSIONEL RENGØRING I NORDSJÆLLAND OG STORKØBENHAVN

Dahlin Ejendomsservice er specialister i kontorrengøring. Outsource rengøringsopgaven til os, og vi sikrer, at der på din arbejdsplads er et godt og sundt arbejdsmiljø – dét højner medarbejdertilfredsheden og det generelle indeklima.

Vi tilbyder erhvervsrengøring til kontorer, lagerhaller og andre erhvervsejendomme. Ud over almindelig erhvervsrengøring tilbyder vi også en række forskellige rengøringsløsninger, herunder hovedrengøringer, fraflytningsrengøringer, rengøring efter håndværkere, rengøring af trapper m.fl.

En tilgængelig kontakt

Hos Dahlin Ejendomsservice går vi højt op i en tæt dialog med vores kunder. Du vil derfor opleve, at det er den samme medarbejder, som er på rengøringsopgaven i din virksomhed. Dét er med til at skabe tryghed og tillid, og så er det en fordel, fordi medarbejderen lærer din arbejdsplads godt at kende og får opgaven ind under huden.

Vi behandler din arbejdsplads med stor respekt, og vi passer på den, når vi er på opgave hos dig. Derfor tager vi også de ekstraopgaver, der kan løses i én og samme arbejdsgang. Dét er en helt naturlig service, vi leverer til vores kunder, og det er med til at højne kvaliteten af vores arbejde, lige som det løfter det færdige resultat.

Eget professionelt udstyr

For at være sikker på kvaliteten af det arbejde vi udfører, medbringer vi selv vores eget udstyr, lige som vi benytter vores egne, svanemærkede rengøringsmidler. Der er stor forskel på rengøringsmaskiner, og vi lever af tilfredse kunder og går derfor ikke på kompromis med såvel udstyr som rengøringsmidler. Har du et ønske om, at vi benytter virksomhedens egne rengøringsmaskiner, så tager vi en snak om det.

Vi går højt op i miljøet, og derfor er alle vores rengøringsmidler i udgangspunktet svanemærkede. Ønsker du et specifikt produkt eller duft, så tager vi en dialog om det for at imødekomme dine behov.

Vi planlægger rengøringen ud fra dine behov

Det er forskelligt, hvor ofte vores kunder ønsker rengøring på arbejdspladsen. Hos størstedelen af vores erhvervskunder gør vi rent én gang om ugen, hos andre gør vi rent flere gange ugentligt, og så servicerer vi også nogle mindre virksomheder, som ønsker rengøring hver fjortende dag. I samråd med dig skræddersyer vi lige netop den rengøringsløsning, der løser din virksomheds behov. Vi ved, at behov kan ændre sig over tid, og derfor er vi også fleksible og lydhøre ift. at tilpasse aftalen løbende.

Vi kan også hjælpe med

EJENDOMSSERVICE 

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og for vores gode kunder tilbyder vi døgnvagtservice.

PASNING AF GRØNNE AREALER

Lad os passe din virksomhed eller boligforenings grønne arealer, så dine udendørsområder altid fremstår præsentable. Vi fejer, slår græs, klipper hæk, beskærer buske, luger og bekæmper ukrudt mv. Vi har mangeårig erfaring i haveservice, og vi passer dine grønne arealer, som var det vores egne.

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.