SKAL DIN EJENDOM VÆRE FIN, SÅ RING TIL DAHLIN

PROFESSIONEL VICEVÆRT SERVICE I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Dahlin Ejendomsservice tilbyder professionel viceværtservice i både Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har mere end 40 års erfaring med vicevært service og servicerer både ejer- og andelsboligforeninger, virksomheder, kommunale ejendomme og grundejerforeninger.

Bor du i en boligforening eller i en større ejendom, er der ofte mange daglige vedligeholdelsesopgaver i ejendommen, som du med fordel kan outsource til en erfaren vicevært.

Vores viceværter behandler din ejendom, som var det vores egen. Vi er pertentlige, grundige og leverer kun viceværtservice af højeste kvalitet. Vi er det sæt hænder, som din boligforening mangler for, at hverdagen i ejendommen spiller og gøremålene i den daglige drift varetages grundigt og ordentligt.

Har I brug for dedikeret vicevært service både ude og inde?

Vi tager os af serviceopgaver og vedligehold af ejendommen både inde og ude. Dahlin Ejendomsservice skræddersyer viceværtservicen af din ejendom, så opgaverne matcher dine krav, ønsker og behov.

Indvendigt tager vi os typisk af alt fra trappevask, rengøring af opgange og af hele lejligheder ved fraflytning til den løbende kontakt med håndværkere, dialogen med beboerne og mindre reparationer/håndværksopgaver samtudskiftning af lyskilder, vedligehold af låse og dørpumper mv.

Udvendigt løser vi typisk opgaver så som fejning, græsslåning og klip af hæk, snerydning og saltning, sortering af affald og storskrald, håndtering af ødelagte kloakker mv.

Med Dahlin Ejendomsservice som fast vicevært på din ejendom outsourcer du mange af de daglige drift- og serviceopgaver på din ejendom, til en loyal og servicemindet leverandør, som får hverdagen til at spille i din boligforening. Vi sørger for, at foreningens fælles arealer er rare at være i, fordi de bliver vedligeholdt med pertentlighed og omtanke. Dét bibringer glæde hos ejendommens beboere og højner levestandarden for alle.

Vil du være en af vores tilfredse kunder?

– og derfor er det alfa og omega for os, at vi har en tæt kontakt og løbende dialog med dig som kunde. Vi ved nemlig, at behov kan ændre sig over tid, og at akutte behov kan opstå på en ejendom – og så er vi altså kun et opkald væk. Vi tilbyder derfor også døgnvagtservice i både Storkøbenhavn, København og Nordsjælland.

Du vil opleve, at vi er loyale og nære, og at vi ser vicevært service som et partnerskab mellem dig som kunde og os som leverandør, hvor vi begge kommer til at lære hinanden godt at kende. Vi dedikerer nemlig den samme medarbejder på viceværtservicen i din boligforening eller ejendom. Dét er vigtigt for at skabe en tillidsfuld relation samtidig med, at medarbejderen får opgaverne på jeres ejendom ind under huden. Vores medarbejder kommer til at kende din ejendom rigtig godt, og som en del af vores service, holder vi altid øje med ejendommen og gør opmærksom på, hvis der er noget, der skal repareres eller trænger til yderligere vedligehold.

Skal du bruge skræddersyet viceværtservice, der matcher dine behov?

Vi tager selvfølgelig en dialog om dine behov og ønsker, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud på baggrund heraf.

Vi udfører typisk vicevært opgaver så som:

✔ Småreparationer
✔ Flyttesyn
✔ Opsætning af navneskilte
✔ Vinduespudsning
✔ Tilsyn med storskrald, containere mv.
✔ Vedligehold og service af fælles ude-arealer
✔ Vedligehold og service af fælles inde-arealer
✔ Døgnvagt ved akut opståede behov
✔ Daglig tilsyn med ejendommen
✔ Daglig telefontid for ejendommens beboere
✔ Tilsyn af installationer, herunder fjernvarmer
✔ Administration af nøgle- og adgangskort
✔ Kontakt til kommunen

Vi skræddersyer den viceværtservice, der giver mening på netop din ejendom, og tilpasser aftalen løbende, så den hele tiden er opdateret og passer til ejendommens behov.

Er behovet i din boligforening ikke den store pakkeløsning, så klarer vi også gerne delopgaverne. For nogle af vores kunder varetager vi dele af viceværtservicen, fx vinduespudsningen eller pasningen af de udendørs arealer. Hiv fat i os for en dialog om dine behov.

40 års erfaring med ejendomsservice

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

Ejendomsservice

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

Vicevært

Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

erhverv

Erfaring med alle typer af ejendomme

Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Vi kan også hjælpe med

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

SOLCELLEVASK

Solceller skal, lige som vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske din virksomheds solceller rene uden at bevæge os på selve taget – selv ved meget lav taghældning.

TRAPPEVASK

Det er vigtigt for os er, at opgangen i din ejendom eller boligforening er pæn og præsentabel. Derfor udfører vores medarbejdere små ekstraopgaver, som kan løses i én og samme arbejdsgang, når vi alligevel er i gang med trapperne. Dét er nemlig med til at gøre en forskel for helhedsindtrykket.