Serviceordning med 15 års garanti på fliserens 

Når vi har udført en komplet fliserens ved din erhvervsejendom – eller de boligforeninger, du drifter – kan du vælge at tilmelde dig vores serviceordning, som giver op til 15 års garanti mod flisepest. Dét er med til at forlænge holdbarheden af den rens, som vi har udført på ejendommens belægninger, lige som det er med til at forlænge flisernes levetid.

Send os en mail eller giv os et kald, hvis du ønsker at tilmelde dig serviceordningen. Vi glæder os til at passe på dine fliser i årene fremover!

Dét indeholder serviceordningen

Serviceordningen indebærer, at vi kommer ud til din erhvervsejendom eller din boligforening én gang årligt. Her desinficerer vi flisearealet med en skumbehandling, som forhindrer nytilkomne vækster – så som alger, mos, flisepest mv. Vi desinficerer med et anerkendt, effektivt og miljøvenligt produkt, som indeholder aktive stoffer, der virker løbende og over tid. Selve behandlingen tager cirka 30 minutter.

Priseksempler:

0-100 kvm – 995 kr. inkl. moms

101 – 150 kvm – 1195 kr. inkl. moms

151 – 200 kvm – 1395 kr. inkl. moms

201 – 250 kvm – 1595 kr. inkl. moms

251 – 300 kvm – 1795 kr. inkl. moms

Også ved det årlige genbesøg er vi grundige i vores arbejde. Vi sætter nemlig en ære i skabe det bedste resultat for dig som kunde, så du bevarer flotte, rene fliser omkring din ejendom. Derfor vil du blive bedt om at fjerne alle løse og faststående møbler, krukker og lignende, så vi kan behandle samtlige fliser med algemidlet. Dét er nemlig vores erfaring, at det er godt givet ud at rydde flisearealet helt, så nytilkomne vækster ikke får fat under møbler, krukker og andet inventar.

Din tryghed er vigtig for os!

Konstaterer vi – mod forventning – flisepest på de områder af flisebelægning, som vi har renset året forinden, så kommer vi selvfølgelig og behandler området igen uden beregning. Dét sikrer tryghed hos dig som kunde!

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

  • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
  • Vi anvender kun miljørigtige produkter
  • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
  • Mads Dahlin (ejer) renser selv fliserne og står for det årlige garantieftersyn, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
  • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige, skånsomme produkter

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi. Vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde, på os selv og vores medarbejdere.

Vores produkter er nøje udvalgt, fordi det er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra flisebelægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.