KONTAKT OS

Vi hører meget gerne fra dig! Hiv fat i os for en snak om dine behov for service på din ejendom, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Udfyld kontaktformularen herunder og giv en kort beskrivelse af, hvad opgaven drejer sig om, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Tak!


Afdeling København:

Vagtelvej 55, bygning 42
2000 Frederiksberg


Afdeling Gilleleje

Kringelholm 156
3250 Gilleleje


CVR: 40183817

40 års erfaring med ejendomsservice

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

Ejendomsservice

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere.

Vicevært

Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den bedste løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde.

erhverv

Erfaring med alle af ejendomme

Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os