Professionel behandling med fliserens – få nye fliser helt uden at fjerne de gamle

Er dine fliser blevet grønlige at se på? Så kan det bl.a. skyldes alger, flisepest eller andet skidt, der har lagt sig på flisernes overflade. Snavs, alger, støv, skidt og mos forstyrrer helhedsindtrykket af dine udearealer og ser æstetisk ikke særligt pænt ud.

Men der er heldigvis noget at gøre! Med en rens af din fliseterrasse, eller flisearealerne omkring dit hus, kan du igen glæde dig over at få fliser, der ser ud, som var de nye. Resultatet er både helt utroligt flot for det samlede helhedsindtryk af dit hus og din have, og så er fliserensen tilmed miljøgodkendt og kommer med 15 års garanti, når du tilvælger Dahlins serviceordning på fliserens. Læs mere om vores serviceordning her og se priseksempler

Behandling med fliserens giver et utroligt flot resultat på alle typer af fliser og er samtidig med til at forlænge flisernes levetid.

Sådan gør vi:

  1. Desinficering: Vi desinficerer først overfladen på din flisebelægning. Vi benytter altid miljøgodkendte produkter, der udelukkende skader dét, som produktet er udviklet til at fjerne.
  2. Afrensning: Vi afrenser overfladen på din flisebelægning med vores hedvandsrenser. Dét er en skånsom, men effektiv form for afrensning, som ikke beskadiger fliserne. Vi afrenser flise for flise og gør en dyd ud af at gå effektivt og grundigt til værks
  3. Oprydning: Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os – dét er faktisk en af vores grundlæggende værdier i Dahlin Ejendomsservice. Alt bliver skyllet, så omgivelserne ser ud, som da vi kom. Vi kvalitetssikrer samtidig vores eget arbejde for at tjekke, om vi, mod forventning, skulle have glemt noget.
    Du skal regne med, at dine vinduer skal pudses efter behandling med fliserens, da vi ikke kan undgå, at det støver. Vinduespudsningen kan vi sagtens klare for dig, mens vi alligevel er hjemme hos dig. Læs mere om vinduespudsning her.
    Herefter skal dine fliser tørre godt og grundigt igennem, før vi igen kommer på besøg for at imprægnere fliserne og færdiggøre behandlingen.
  4. Imprægnering: Vi imprægnerer overfladen på dine afrensede fliser med bedste imprægneringsprodukt på markedet; Et produkt, som vi har mange års god erfaring med at benytte med allerbedste resultat. Vi imprægnerer dine afrensede fliser inden for 3-10 hverdage efter første behandling – dét afhænger af tørretiden og aftales individuelt med dig. Inden vi går, kan det være, at vi fejer fugesand på din flisebelægning, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt. Dette er dog ikke med i standardprisen og vil altid være en ekstra ydelse, som vi rådfører os med dig om, før vi går i gang.

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

* Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet

* Vi anvender kun miljørigtige produkter

* Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder

* Mads Dahlin (ejer) renser selv fliserne og står for det årlige garantieftersyn, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.

* Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.

Hvorfor vælge fliserens?

Med en grundig rens af dine fliser – samt efterfølgende imprægnering – får du fliser, der ser ud, som var de nye. Vi renser først din flisebelægning mekanisk, og derefter behandler vi med algebehandling. Dét gør vi med professionelt udstyr og effektive, miljøvenlige produkter. Når fliserne er rene – og de er renset flise for flise – imprægnerer vi overfladen på belægningen med vores nanobehandling. Herved bliver dine fliser vandafvisende på overfladen, så smuds, skidt, alger og mos har sværere ved at sætte sig fast fremadrettet. Imprægneringen beskytter, med andre ord, mod fornyet algetilvækst. Efter nanobehandlingen vil dine flise fremstå som nye.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige, skånsomme produkter

Det er utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derudover vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi. Vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde og på os selv og vores medarbejdere.

Vores produkter er nøje udvalgt, fordi de er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra flisebelægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.

Vedligehold din fliserens med et årligt garantieftersyn med Dahlins serviceordning

Vil du være sikker på, at resultatet af fliserensen varer ved med garanti i op til 15 år? Så anbefaler vi, at du tilvælger vores garantiordning, som indebærer ét årligt garantieftersyn. Mads Dahlin genbesøger dig året efter udført fliserens og desinficerer flisearealet med et produkt, der nedbryder flisepest, alger og tilsvarende skidt, som du ikke ønsker at få retur på din belægning. Produktet indeholder aktive stoffer, som arbejder, og derfor virker det løbende over tid.

Tag en dialog med os om, hvad din pris er for et årligt garantieftersyn.