PROFESSIONEL PRIVAT RENGØRING HOS DIG, DER BOR I NORDSJÆLLAND OG STORKØBENHAVN

VI ER DEN EKSTRA HÅND, DU HAR BRUG FOR I DIT HJEM

For de fleste er rengøring en af de huslige tjanser, som bare skal overstås, for det skal jo gøres. Lad os klare rengøring i dit hjem, mens du er på arbejde eller foretager dig nogle af de ting, som du langt hellere vil brug tid på i en travl hverdag. Vi behandler dit hjem som vores eget. Vi leverer rengøring af højeste kvalitet, som vi selv ville være tilfredse med hjemme i vores private boliger.

Vi passer på din bolig

Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i dit hjem, mens du er på arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at vi er tilgængelige og en tæt kontakt, som du kan stole på. Vi garanterer, at dit hjem er i de aller bedste hænder hos os, og at det er den samme medarbejder, som gør rent hjemme hos dig hver gang. Dét er med til at skabe tryghed og tillid, og så er det en fordel, fordi medarbejderen lærer din bolig godt at kende og får opgaven ind under huden. Ikke to hjem er ens, og derfor skræddersyer vi rengøringen hjemme hos dig, så den stemmer overens med dine behov og ønsker – også gerne fra gang til gang.

Eget udstyr

For at være sikker på kvaliteten af det arbejde vi udfører, medbringer vi selv vores eget udstyr, lige som vi benytter vores egne, svanemærkede rengøringsmidler. Der er stor forskel på rengøringsmaskiner, og vi lever af tilfredse kunder og går derfor ikke på kompromis med hverken udstyr eller rengøringsmidler. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at sætte rengøringsmidler og -udstyr frem til os, når du går hjemmefra, lige som du skåner brugen af dine egne rengøringsmaskiner. Som et ekstra plus sparrer du samtidig den efterfølgende vask af klude og viskestykker, og så vil du få en økonomisk besparelse på dit forbrug af rengøringsmidler.

Vi går højt op i miljøet, og derfor er alle vores rengøringsmidler i udgangspunktet svanemærkede. Ønsker du et specifikt produkt eller duft, så tager vi en dialog om det for at imødekomme dine behov.

Vi planlægger rengøringen ud fra dine behov

Det er op til dig, hvor ofte du ønsker rengøring i dit hjem. Hos størstedelen af vores private kunder gør vi rent en fast dag om ugen, mens vi hos andre kunder gør rent hver 14. dag. Dine behov kan også ændre sig over tid, og derfor er vi selvfølgelig fleksible ift. at tilpasse din aftale løbende.

Vi tilbyder en række forskellige rengøringsløsninger, herunder hovedrengøring, fraflytningsrengøring, rengøring efter håndværkere m.fl.

Højeste kvalitet til overkommelige priser

Vi tager 280 kr. plus moms i timen. I prisen er kørsel, rengøringsmidler og -udstyr inkluderet.

Har du en fast aftale om rengøring, fx én gang eller flere om ugen eller et par gange om måneden, sender vi først regningen sidst på måneden. Så slipper du for løbende regningsroderi, og vi kan bruge tiden effektivt på at gøre rent i dit hjem.

Ved enkeltstående rengøringsopgaver faktureres efter endt opgave.

Kombiner rengøringen med

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for dine ruder tåget, så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer dine rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.

Vinduespudser

SOLCELLEVASK

Solceller skal, lige som dine vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske dine solceller rene uden at bevæge os på taget – selv ved meget lav taghældning.

Solcellevask