Vi algebehandler tag, fliser og facader på din erhvervsejendom eller din boligforening

Førstehåndsindtrykket af din erhvervsejendom eller boligforening er vigtigt. Udearealerne skal være præsentable, og de skal være holdt ordentligt. Derfor anbefaler vi algebehandling af tag, fliser, facader, murværk mv. Ud over, at du får en ren og pæn overflade, så forlænger algebehandlingen samtidig din overflades levetid. Overflader, der bliver holdt fri af alger, holder nemlig længere. Dahlins algebehandling fjerner både grønne, gule og røde alger fra tag, facade og fliser. Og vil du bevare det flotte resultat i årene fremover? Så tilbyder vi serviceordning med løbende algebehandling af dit tag eller din overflade.

Professionel og effektiv algebehandling af tag

Alger på taget danner grundlag for mos, som desværre kan skabe store problemer, hvis det får lov at få fat. Puder af mos suger nemlig vand til sig som en svamp, og dét vand kan så trænge ind under tagbelægningen med såvel frostsprængninger som utætheder til følge. Derfor er der mange økonomiske og kosmetiske fordele ved at få foretaget algebehandling af netop tage.

Vi udfører algebehandlingen med en højtrykslanse, hvor væsken kommer ud som en stor stråle. Vi står på jorden og sprøjter væske direkte op på taget. Dét er utroligt effektivt. Og så er det både billigere, hurtigere og nemmere for os at fjerne mos og alger fra dit tag på denne måde frem for traditionel tagrensning.

Processerne:

 1. Nedløbet blokeres for at forhindre, at overskudsvæsken løber direkte ud i afløbet.
 2. Vi sprøjter algemiddel på taget.
 3. Overskudsvæsken suges op af tagrenden til en beholder.

Du vil typisk kunne se effekten efter 8-12 uger. Vær dog opmærksom på, at hvis taget er meget plaget af mos og alger, vil det som oftest kræve flere behandlinger at blive algerne helt kvit og få et flot tag igen.

Vi anbefaler årlig algebehandling af dit tag

Det er forskelligt, hvor hurtigt der dannes alger på taget. Men fjernes algerne hvert år, er der ikke risiko for, at de udvikler sig til mos. Med et fast abonnement på algebehandling med Dahlins serviceordning kommer vi hvert år på genbesøg – og til samme pris. Aftalen kan til enhver tid opsiges af dig som kunde.

Priseksempel:

Normalpris for én algebehandling er kr. 2.500, –

Pris pr. behandling med abonnement er KUN kr. 1.495, –

Spar 1.000 kr. pr. behandling.

Grundig algebehandling af flisebelægninger og fliseterrasser

Er fliserne i din boligforening eller omkring din erhvervsejendom begyndt at blive grønlige, mørkere, eller måske de har fået lyse pletter? Så har de desværre fået flisepest – og dét skal behandles. Vi algebehandler flisebelægningen, så den igen ser pæn og præsentabel ud.

Og står det meget slemt til, så anbefaler vi, at du booker os til en komplet fliserens, så vi kan få bugt med belægningen med en mere dybdegående behandling. Den behandling kan du læse meget mere om her

Vi algebehandler følgende overflader:

 • Tag
 • Flisebelægning
 • Facade
 • Murværk
 • Træterrasser
 • – og meget mere.

Er der zinkindfatninger omkring vinduer og tagrender på ejendommen, så tåler zink også vores algebehandling, og du kan med ro i maven få udført algebehandlingen.

Sådan kommer vi algerne til livs med miljøgodkendte produkter

Vi sprøjter algebehandling direkte på ejendommens tag eller facade med kvalitetsudstyr, som er skånsomme over for overfladerne. Algemidlet går i gang med at udrydde algerne med det samme, men da produktet har en virkningsperiode på 6-8 måneder, skal det herefter have lov til at arbejde. Algerne vil løbende visne hen, lige som de bliver udtørret af solen. Regn og vind vil til slut fjerne de udtørrede alger, og så vil du se det endelige resultat af algebehandlingen.

Vi benytter udelukkende miljørigtige og godkendte produkter – dét er nemlig utroligt vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, skader miljøet mindst muligt. Derfor vælger vi produkter, der ikke indeholder sundhedsskadelig kemi – vi ønsker nemlig både at passe på dig som kunde og på os selv og vores medarbejdere.

Alle vores produkter er nøje udvalgt, fordi det er de bedste på markedet til at fjerne snavs og skidt fra belægninger. Vi kan derfor stå 100% inde for vores valg af miljøgodkendte produkter – og dét er vi stolte af i Dahlin Ejendomsservice.

Vedligehold det flotte resultat med en årlig serviceordning

Pas godt på dine overflader og dit tag – også i årene fremover med en serviceordning med løbende algebehandling af dit tag eller dine øvrige overflader. Dét forlænger levetiden samtidig med, at det holder overfladen ren, pæn og fri fra alger og mos. Tag en dialog med os om, hvad din pris er for Dahlins serviceordning.

Derfor skal du vælge Dahlin Ejendomsservice

 • Vi benytter udelukkende det bedste udstyr på markedet
 • Vi anvender kun miljørigtige produkter
 • Vi møder alle kunder i øjenhøjde – og samler kun på glade kunder
 • Mads Dahlin (ejer) står selv for algebehandlingen af dine overflader, så du er garanteret kompetent udførelse og højeste kvalitet hele vejen rundt.
 • Vi er lokale, nære og har kort afstand til og fra din bopæl.