PROFESSIONEL OG EFFEKTIV SNERYDNING I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Vi har mangeårig erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse, og vi har det rigtige udstyr til at vedligeholde dine udearealer, når vinter og frost sætter ind.

Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse til ejer- og andelsboligforeninger, grundejerforeninger, virksomheder og kommunale ejendomme.

Vi står op, når du sover

Lad os varetage snerydning og saltning for dig. Så står vi op, når du sover og sikrer, at dine beboere eller medarbejdere kommer sikkert fra a til b ved glatføre, sne og frost.

Vi rykker ud, når der meldes om frost og sne, og vi holder i efterårs- og vintersæsonen øje med vejrprognoser og -meldinger i de områder, vi varetager snerydningen.

Vi sikrer rene og sikre gangarealer og stier, lige som vi sørger for at rydde fortove og parkeringspladser ved din ejendom.

Pris

Prisen afhænger af areal og opgavens omfang. Kontakt os for en dialog om dine behov, og vi vender retur til dig med et uforpligtende tilbud.

Kombiner snerydningen med

EJENDOMSSERVICE 

Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og for vores gode kunder tilbyder vi døgnvagtservice.

PASNING AF GRØNNE AREALER

Lad os passe din virksomhed eller boligforenings grønne arealer, så dine udendørsområder altid fremstår præsentable. Vi fejer, slår græs, klipper hæk, beskærer buske, luger og bekæmper ukrudt mv. Vi har mangeårig erfaring i haveservice, og vi passer dine grønne arealer, som var det vores egne.

VINDUESPUDSNING

Er verdenen uden for virksomhedens ruder tåget? Så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at din virksomheds ruder bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg med kalkfrit vand og vandførende teleskopstang.