FÅ FULDT UDBYTTE AF DINE SOLPANELER

Solceller skal, lige som vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske din virksomheds solceller rene uden at bevæge os på taget, selv ved meget lav taghældning.

Kendetegnet for Dahlin Ejendomsservice er, at vi er pertentlige, og vi leverer altid førsteklasses service af din virksomheds solpaneler. Vi overholder altid vores aftaler – vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder.

Vi kører i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om dine behov.

Pris

Antal solpaneler                                        Pris pr. gang

Op til 10                                                    395 kr. plus moms
10-30                                                        20 kr. plus moms pr. panel
30+                                                            10 kr. plus moms pr. panel

Indhent tilbud

  Vi tilbyder

  RENGØRING

  Lad os klare rengøringen i dit hjem, så du får tid til de ting i din hverdag, som du synes er meget sjovere. Vi udfører professionel rengøring og skræddersyer den løsning, der passer til lige netop dit hjem og dine behov – også fra gang til gang. Vi kommer selv med både rengøringsudstyr af bedste kvalitet og med svanemærkede rengøringsmidler.

  Privat rengøring

  VINDUESPUDSNING

  Er verdenen uden for dine ruder tåget, så er det os, du skal have fat i. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene, og vi er pertentlige, når vi gør det. Vi udfører to typer vinduespudsning; traditionel vinduespudsning, hvor vi bruger skraber og aftørrer dine rammer og sålbænke, og vinduesvask med rentvandsanlæg.

  Vinduespudser

  SOLCELLEVASK

  Solceller skal, lige som dine vinduer, vaskes en gang i mellem. Det kan nemlig ikke undgås, at der samler sig støv, snavs og pollen, som blokerer for solens stråler, og så kan de altså ikke levere det ønskede udbytte. Ved brug af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger, kan vi vaske dine solceller rene uden at bevæge os på taget – selv ved meget lav taghældning.

  Solcelle vask