Som husejer er der mange ting, der skal klares, og vinduespudsning er blot én af dem. Man kan nemt føle, at man kigger ud i tåge, da vinduerne både har stået for skud ift. blæst, regn og rusk. Vinduespudsning kan være en træls tjans, og har du mange vinduer, kan det virke uoverskueligt. Dahlin ejendomsservice ApS kan dog hjælpe dig med dine vinduer, så du får mere tid til de andre opgaver på din to-do-liste. Vi har stor erfaring indenfor området, og kan sende en flittig vinduespudser ud til jer. Vi er sikre på, at du får et tilfredsstillende resultat, så du igen kan nyde forårsvejret og de lune solstråler.

Vi hjælper både med vinduer og solceller

I takt med at teknologien får en større rolle i mange danskers hverdag, har vi også oplevet en større efterspørgsel på hjælp af rengøring af solceller. Vi tilbyder derfor både hjælp til rengøring af vinduer men også af solceller, så du igen kan sikre al den energi, som solen kan give. Ift. vinduespudsning kan vi tilbyde to forskellige metoder:

 • Traditionel vinduespudsning
 • Vinduesvask med rentvandsanlæg
 • Solcellevask med rentvandsanlæg

Traditionel vinduespudsning bruges, hvis man ønsker rene og pæne vinduer og rammer med gammeldags manér. Vinduesvask med rentvandsanlæg benyttes typisk, hvis man skal op i højden, eller hvis man har nye træ- eller plastikvinduer. Rentvandsanlæg betyder, at der bruges kalkfrit vand, og derfor skal ruderne ikke tørres efter med en klud, da vandet blot tørrer uden at efterlade striber og pletter. Solcellevask foregår også med rentvandsanlæg, så du er godt dækket ind, hvis du har brug for hjælp af en vinduespudser. Solcellevask kan derfor nemt kombineres med vinduesvasken, og vælger man det, giver vi selvfølgelig et godt tilbud med en konkurrencedygtig pris.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.