Vinduespudser i Nordsjælland

Kigger du også ud ad tågede vinduer for at se forårets lune solstråler, så er du helt sikkert ikke den eneste. Vinteren kan være hård mod vinduerne, og det kan derfor være en god idé at vaske dem, når foråret kommer til Danmark, så man kan nyde det gode vejr uden anstrengelser. Eksempelvis kan du få hjælp af en vinduespudser i Nordsjælland, hvis du i forvejen har mange ting at se til. Døjer du med rygsmerter, eller er du blot stresset ift. forårsklargøring af huset, så er du kommet til det rette sted. Dahlin Ejendomsservice ApS har stor erfaring med vinduespudsning, og du kan trygt overlade opgaven til os, så du kan fokusere på andre ting. Det er nemlig en stor lettelse at komme hjem til rene og pæne vinduer efter en lang dag på arbejdet.

Vi hjælper både med vinduer og solceller

Mange kunder ønsker stadig i dag den traditionelle vinduespudsningsmetode, og vælger du at få hjælp til det, kan du være sikker på, at dine vinduer er rene og pæne, når vi forlader opgaven. Vi fokuserer nemlig også på rammerne, så vinduerne i helhed ser pæne ud. Dog tilbyder vi også vask af vinduer og solceller med rentvandsanlæg, hvis det er en bedre løsning for dig.

Hverken vinduer eller solceller er selvrensende, og det kan derfor være en god idé regelmæssigt at få dem rengjort for skidt og støvpartikler. Når vi vasker med et rentvandsanlæg, bruger vi kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, så vi kan nå oppe i højderne. Opgaverne kan nemt kombineres, og vi giver naturligvis et godt tilbud, hvis du ønsker hjælp af en vinduespudser i Nordsjælland til begge opgaver.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Kom hjem til nyvaskede vinduer med hjælp fra en vinduespudser i Nordsjælland

  Hvis du har en travl hverdag, kan det være uoverskueligt at skulle vaske vinduer, når man kommer hjem. Vælger du at få hjælp til opgaven, kan du fokusere på andre ting, når du kommer hjem, mens du samtidigt kan nyde synet af nyvaskede vinduer, så snart du nærmer dig huset. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej, eller ønsker du et uforpligtende tilbud eller en snak, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med en hjælpende hånd, når du skal bruge en vinduespudser i Nordsjælland, når huset skal forårsklargøres, og du kan derfor også være sikker på at få en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.