Vinduespudser i Hillerød og omegn

Er du en af de mange husejere, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at der er mange huslige gøremål, når vinteren bliver afløst af foråret. Typisk er det vinduerne, der står for skud først, og det kan der være flere grunde til. En stor grund kan være, at vinteren kan være hård med sne, regn og blæst, og når solens stråler begynder at varme, kan man føle, at man kigger ud i en tåge. Derfor er der mange, der kaster sig ud i at pudse vinduer, men har man ikke den rette teknik, så vil man efterlade striber og pletter på vinduerne, hvorfor det derfor kan være en fordel at få hjælp til netop den opgave.

Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyder at hjælpe med vask af vinduer samt solcelleanlæg

Teknologiens udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbigt, og derfor er der også mange danskere, der har solceller på taget. Solcellerne er ikke selv-rensende, og de skal derfor også vaskes engang imellem. En vinduespudser i Hillerød kan også hjælpe dig med den tjans, da vi både tilbyder at hjælpe med vask af vinduer samt solcelleanlæg. Vi vasker med et rentvandsanlæg og en vandførende teleskopstang, så ikke skal op på taget og kravle, og så der ikke efterlades kalkpletter og striber efter tørring. Vælger du både at få hjælp til vask af vinduer og solceller, giver vi naturligvis et samlet tilbud med en konkurrencedygtig pris.

Har du blot brug for hjælp til traditionel vinduespudsning af en vinduespudser i Hillerød, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi har stor erfaring indenfor området, og vi sørger for at skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov ift. vinduespudsning. Rammerne omkring ruderne er for os ligeså vigtige som ruden, og derfor har vi hele vinduet i fokus, så slutresultatet bliver endnu bedre.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Det er ingen sag at bestille en vinduespudser i Hillerød

  Der er nogle, der ser bort fra muligheden for at få hjælp til vinduespudsning, men det kan dog være en god investering, hvis man i forvejen har mange ting at se til. Derudover sikrer man også, at vinduerne bliver rene og pæne uden striber eller pletter, da en professionel vinduespudser har de rette teknikker, redskaber og metoder. Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi står klar med en hjælpende hånd til dine vinduer og solceller.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.