Vinduespudser i Helsingør og omegn

Hvis du er en af dem, der får forårskuller, så snart varmegraderne bliver tocifret, så vil du også kunne nikke genkendende til, at det ofte er vinduerne, der står for skud som noget af det første. Efter en vinter kan man føle, at man ser ud ad tågede vinduer, og vil man gerne nyde forårsvejret, kan det være en stor fordel at have rene vinduer at kigge ud af. Døjer du med rygsmerter, eller ønsker du blot at få hjælp til vinduespudsning, så er du kommet til det rette sted. Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig med at rengøre ruderne, og har du derfor brug for en vinduespudser i Helsingør, er vi de rette at kontakte.

Vi har stor erfaring med vinduespudsning

Har man selv mange ting at se til, er det kun en fordel at få hjælp til de huslige gøremål. Vi har stor erfaring med vinduespudsning, og vi kan derfor også tilbyde dig to forskellige metoder:

 • Traditionel vinduespudsning
 • Vinduesvask med rentvandsanlæg

Vi oplever, at der er stor efterspørgsel efter vinduespudserhjælp, og vi står derfor klar til at hjælpe med din opgave. Vores kunders ønsker og behov er altid i fokus, når vi kører ud til en opgave, og du kan derfor være sikker på, at du har rene og pæne vinduer, når vi kører derfra igen. Traditionel vinduespudsning er for dig, der ønsker pæne og rene vinduer og rammer, uden at man kan se striber eller kalkpletter. Det kræver nemlig den helt rette teknik, som mestres af os. Vinduesvask med rentvandsanlæg anbefales til dig, der har nye træ- eller plastikvinduer. Rentvandsanlægget består af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, så vi nemt kan komme op i højden uden at skulle bekymre os om kalkpletter. Når vinduerne er rengjorte, skal de blot tørre, hvorefter overlades efterlades ren og uden striber eller kalkpletter.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Helsingør

  Hvis man i forvejen har mange andre gøremål på to-do-listen, så kan du nemt og hurtigt kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en vinduespudser. Ingen opgaver er ens, og derfor er alle vores opgaver skræddersyet efter behov og ønsker. Du kan som kunde dog være helt sikker på, at du har rene og pæne vinduer og rammer, når vi har været hos dig. Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker hjælp, så du selv slipper for at stå med skraber og vand.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.