Vinduespudser i Helsinge og omegn

Kan du også nikke genkendende til tågede vinduer efter en hård vinter? Når foråret kommer til Danmark, er der mange husejere, der har en lang to-do-liste over ting, der hurtigt skal fikses, så huset kan se sommerklar og indbydende ud. De mange opgaver kan dog gøre weekenderne uoverskuelige, og derfor kan det være en god idé at søge hjælp til noget af det. Eksempelvis kan det være en god idé at få hjælp af en vinduespudser i Helsinge, hvis opgaven føles for stor. En vinduespudser kan klare tjansen for dig, så du kan fokusere på nogle af de andre opgaver.

Få hjælp af Dahlin Ejendomsservide ApS

Vi har stor erfaring med vinduespudsning, og vi sørger for, at vores kunders ønsker og behov altid er i fokus, når vi kører ud til en opgave. For os er det nemlig vigtigt, at vi laver et tilfredsstillende resultat hver gang, og vi skræddersyer derfor også en løsning til dig, så der ikke bliver gået på kompromis. Vi tilbyder flere former for vask, og der er derfor gode muligheder for, at vi kan hjælpe dig med at lette tyngden på dine skuldre ift. vinduesvask.

Har du nye vinduer i træ eller plastik, bruger vi ofte vinduesvask med rentvandsanlæg, så rammerne også vedligeholdes og vaskes. Med denne metode bruger vi kalkfrit vand, så vinduerne ikke får pletter og striber, når de tørrer. Denne metode bruges også til vask af solceller, da de også har brug for en overhaling engang imellem. Vi tilbyder dog også den traditionelle vinduespudsning med skraber, og vælger du den traditionelle metode, sørger vi for også at have fokus på rammerne, så vinduerne i helhed kommer til at se rene og pæne ud. Få hjælp uden at gå på kompromis med noget ift. rengøring og klargøring af dine vinduer til foråret.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Vinduespudser i Helsinge skræddersyer den bedste løsning for dig

  Lige meget hvilket metode du vælger, kan du være sikker på at få en skræddersyet løsning. Har du både solceller og vinduer, der skal vaskes, kan opgaverne nemt kombineres. Dette sikrer, at vi kan holde prisen nede på et konkurrencedygtigt niveau, hvor alle kan være med. Har du spørgsmål eller en specifik efterspørgsel, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig for at finde en god løsning og giver også gerne et uforpligtende tilbud, som du nemt kan forholde dig til.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.