Vinduespudser i Gilleleje og omegn

De fleste kender til beskidte og tågede vinduer efter en vinter, og når solen igen kommer med sin varme, får mange danskere det, man vil kalde for forårskuller. Pludseligt har man en masse husprojekter, man skal have klaret, og vinduerne er typisk noget af det første, der står for skud. Har man et stort hus, kan det dog være uoverskueligt at skulle vaske alle vinduer, og derfor kan det være en god idé at søge hjælp, hvis man alligevel ønsker rene og pæne vinduer. Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan vi hjælpe dig med at pudse dine vinduer, så du ikke selv behøver at døje med projektet, så du kan fokusere på andre ting. Har du derfor brug for en vinduespudser i Gilleleje, så er du kommet det rette sted.

Vi tilbyder flere former for vinduespudsning

Ingen opgaver er ens, og derfor er der også mange forskellige behov ift. vinduespudsning. Vi tilbyder både traditionel vinduespolering og vinduesvask med rentvandsanlæg. Traditionel vinduespolering består af vask og tørring på gammeldags manér, og vi bruger derfor god tid på at skabe et tilfredsstillende resultat. Vi sørger også for at tørre rammerne af, da det ofte er et overset sted, som kan få vinduerne til at se beskidte ud, selvom ruderne kan være rene. Traditionel vinduespudsning er efterspurgt blandt vores kunder, og derfor har vi også stor erfaring indenfor området, så har du brug for en vinduespudser i Gilleleje, så kan vi være de rette for dig.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Derfor kan det være en stor fordel at få hjælp af en vinduespudser i Gilleleje

  Der er nogle, der synes, at det er en luksusting at få hjælp af en vinduespudser, men ønsker du at vedligeholde og holde dit hus pænt og rent generelt – både indenfor og udenfor, så kan det være en fordel at få hjælp af en vinduespudser, så du kan være sikker på, at der ikke er kalkpletter og striber, når du selv har været i gang med en skraber. Vi står klar til at hjælpe med din opgave og giver dig også gerne et uforpligtende tilbud først.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.