Vinduespudser i Fredensborg og omegn

Ejer du ligesom mange andre danskere et hus, så kan der være mange ting at se til, når foråret kommer til Danmark. To-do-listen vokser sig større for hver dag, der går, og man skal samtidigt også sørge for at passe sit arbejde. Når man har mange ting at se til, kan det være en fordel at søge hjælp, så man ikke stresser over de mange opgaver. Eksempelvis kan det være en smart løsning at få hjælp af en vinduespudser i Fredensborg, når vinduerne skal forårsrengøres, hvis man har mange vinduer i huset, eller hvis man blot synes, at man har uoverskueligt mange opgaver i sigte.

Dahlin ejendomsservice ApS står klar til at hjælpe med vinduerne

Hvis du, ligesom mange andre, står overfor at skulle vaske vinduer, så kan det hurtigt blive en opgave, man udskyder. Måske har man lidt ondt i ryggen, eller måske har man et stort hus og derfor også mange vinduer, der skal vaskes. Vi kan hjælpe dig med vinduespudsning, så du har mere tid til andre opgaver. Vi har stor erfaring indenfor området, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi sørger nemlig for at skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker, og du kan på den måde komme hjem til nyvaskede vinduer efter en lang arbejdsdag, hvis du vælger en vinduespudser i Fredensborg.

Vi kan både rengøre dine vinduer og solceller, hvis der er et behov for det. Til opgaverne bruger vi et rentvandsanlæg med kalkfrit vand, så der ikke efterlades pletter eller striber, når vandet tørrer. Rene solceller leverer fuldt udbytte, og de skal derfor vaskes engang imellem. Vælger du begge dele, laver vi naturligvis et konkurrencedygtigt tilbud til dig. Har du ikke solceller men blot vinduer, så tilbyder vi også traditionel vinduespudsning, som også er populært hos vores kunder. Vi sørger for også at tørre rammerne, så vinduerne i helhed er pæne og rene at se på.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Kom hjem til nyvaskede vinduer med hjælp fra en vinduespudser i Nordsjælland

  Hvis du har en travl hverdag, kan det være uoverskueligt at skulle vaske vinduer, når man kommer hjem. Vælger du at få hjælp til opgaven, kan du fokusere på andre ting, når du kommer hjem, mens du samtidigt kan nyde synet af nyvaskede vinduer, så snart du nærmer dig huset. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej, eller ønsker du et uforpligtende tilbud eller en snak, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med en hjælpende hånd, når du skal bruge en vinduespudser Nordsjælland, når huset skal forårsklargøres, og du kan derfor også være sikker på at få en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.