Vinduespudser i Allerød og omegn

Føler du, at du kigger ud ad tågede vinduer, så er det ved at være tid til at vaske dem. Efter en hård vinter kan vinduerne være meget beskidte, og når foråret kommer til Danmark, får mange danskere forårskuller – mange husejere vil jo gerne, at husets ydre er pænt og indbydende. Har man et stort hus, har man typisk også mange vinduer, og derfor kan opgaven virke stor og uoverskuelig. Synes du, at det er uoverskueligt at gå i gang, så kan det være, at du skal få hjælp af en vinduespudser i Allerød. Vælger du at få hjælp, kan du nemlig sikre dig mere tid til andre opgaver, så du hurtigere kan få huset klar til sommer.

Vi hjælper dig med alt fra vask af vinduer og solceller

Hos Dahlin Ejendomsservise ApS kan vi hjælpe dig med vask af vinduer og solceller. Når vi vasker vinduer, kan vi bruge to forskellige metoder:

 • Traditionel vinduespudsning
 • Vinduesvask med rentvandsanlæg

Mange af vores kunder ønsker en traditionel vinduespudsning, da rammerne på vinduerne derved også er i fokus, og de bliver derfor også rene og fine. Skal man selv i gang med teknikken, kan der hurtigt komme striber og pletter på vinduerne, men vores vinduespudsere har styr på metoden, og du kan derfor være sikker på et pletfrit resultat hver gang. Vi kan dog også hjælpe med vask af vinduer med et rentvandsanlæg. Med denne metode bruges kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, så vi ikke behøver at skulle kravle på tagene. Vandet skal ikke tørres af med blot tørre selv, og da det er kalkfrit vand, der bruges, skal du ikke bekymre dig om kalkpletter og striber. Denne metode bruges også til vask af solceller, som vi også kan tilbyde. De to ting kan også kombineres, og vælger du det, laver vi naturligvis et tilbud, der er konkurrencedygtigt.

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Traditionel vinduespolering

  Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

  Solcellevask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

  Vinduesvask med rentvandsanlæg

  Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

  Få hurtig hjælp af en vinduespudser i Allerød

  Hvis du vælger at få hjælp af os, kan vi forsikre dig om, at du hurtigt får hjælp, så du kan komme videre på din to-do-liste. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til vask af vinduer eller solceller, eller hvis du har brug for en dybdegående samtale ift. hvad, vi kan tilbyde. Vi står altid klar med en hjælpende hånd med vores kunders behov og ønsker i fokus, når der er brug for det.

  Vi aftørrer vinduesrammer og karme

  Vi afrenser taperester

  Vi lægger stor vægt på aftørringen

  Vask solceller for maksimal udbytte

  Kalkfrit vand

  Overfladen efterlades helt ren uden striber.

  Træaluvinduer kan ikke males og kræver jævnlig vedligehold.