Rengøring Nordsjælland

Tiden flyver, og nogle gange kan det være svært at følge med. Med arbejde, venner, familie, hobbyer, sport og så meget mere, går tiden nogle gange en tand for hurtigt. Du har sikkert ofte været overrasket over, at det allerede er blevet tid til at gøre rent igen, selvom det føltes som om, du lige gjorde det den anden dag. Det er ikke altid lige let at få tid til at gøre rent, idet du opdager, at alle overfladerne i dit hjem er blevet støvede igen. Netop derfor begynder flere og flere at få professionelle folk til at komme og tage hovedrengøringen for dem. Søger du også professionel rengøring af dit hjem i Nordsjælland, så er du kommet det rette sted.

Slip for at gøre dit hjem rent med privat rengøring

Vi forstår godt, hvis du ikke synes, at rengøring ikke er det mest sindsoprivende punkt på din to-do-liste. Det er du langt fra alene om at tænke. Vi er dog klar over, at det er et rigtig vigtigt punkt på listen. Derfor er det heller ikke så underligt, at privat rengøring i sandhed er blevet mere populært.

Hvis du overvejer at få rengjort dit hjem professionelt i Nordsjælland, så står Dahlin Ejendomsservice med glæde til rådighed. Du bestemmer naturligvis selv, hvilken form for professionel privat rengøring, dit hjem skal have. Vi tilbyder nemlig samtlige former for privat rengøring, heriblandt:

 • Daglig rengøring
 • Hovedrengøring
 • Fraflytningsrengøring
 • Rengøring efter håndværkerbesøg

Hvad end du vælger, sørger vi for, at du ikke skal røre en finger. Du kan i stedet bruge din tid på andre gøremål, som betyder noget for dig, og du kan komme til at se mere til dine nærmeste.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Grunding rengøring til en god pris

  Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

  Flere og flere danskere lider af allergi

  Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

  Rengøringsløsninger til ethvert behov

  Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

  Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.

  Professionel rengøring med kvalitet

  Vi sørger for en overkommelig pris på vores ydelser, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi garanterer nemlig, at den service, vi yder, er professionel og af højeste kvalitet. Du kan derfor sagtens føle dig tryg i vores hænder. Ydermere sørger vi for, at det er den samme person, der gør dit hjem rent hver gang. Du slipper således for at skulle huske på en masse forskellige navne og forholde dig til samtlige nye ansigter.

  Hvis du bor i Nordsjælland og godt kunne bruge en hjælpende hånd til rengøringen af dit hjem, så tøv endelige ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

  Privat rengøring

  Erhvervsrengøring

  Daglig rengøring

  Hovedrengøring

  Fraflytningsrengøring

  Rengøring efter håndværkerbesøg

  Prisvenlig

  Grundigt !