Rengøring Hillerød

Har du før prøvet at gøre hovedrent i dit hjem og tørret hver eneste overflade af, og pludselig er der støvet igen, og det er endnu engang blevet tid til at få gjort rent? Det har de fleste prøvet. Hvis du også kan nikke ja til dette, så kan vi godt forstå, hvis du nogle gange har overvejet, om du burde få andre til at løfte denne opgave for dig. Tiden flyver nogle gange, og rengøring kan til tider være svært at finde tid og overskud til. Hvis du bor i Hillerød og godt kan bruge en hjælpende hånd til privat rengøring af dit hjem, så vil Dahlin Ejendomsservice med glæde yde denne service.

Gør det nemt med privat rengøring

Rene omgivelser er altid behageligere at være i. Vi er dog klar over, at hovedrengøring ofte kan være triviel og tidskrævende. Du har derfor god grund til at benytte dig af vores ydelser, som blandt andet er privat rengøring i Hillerød. Lad os sørge for, at du får et skinnende rent hjem, og slip for at røre en finger selv. Brug hellere din tid på netop dét, du elsker. Hvis du får gæster på besøg om aftenen, slipper du for at sidde på arbejdet og stresse dagen lang over alt det støv, du spottede under din sofa, fordi du ved, at vi har taget os af det. Gør det nemt for dig selv, og brug i stedet din tid og energi på alt det, der betyder mest for dig.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Grunding rengøring til en god pris

  Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

  Flere og flere danskere lider af allergi

  Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

  Rengøringsløsninger til ethvert behov

  Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

  Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.

  Forskellige typer af professionel rengøring

  Hos Dahlin Ejendomsservice tilbyder vi samtlige ydelser, heriblandt professionel rengøring i Hillerød. Vi fokuserer altid på, at vores professionelle rengøring af dit hjem er af højeste kvalitet samt til en overskuelig pris. Vi forstår godt, hvis rengøringen af dit hjem ikke er dagens eller ugens højdepunkt for dig.

  Vi tilbyder derfor følgende ydelser:

  • Hovedrengøring
  • Daglig rengøring
  • Fraflytningsrengøring
  • Rengøring efter håndværkerbesøg

  Vi kan altså hjælpe med lige den type rengøring, du har brug for. Uanset om det drejer sig om et enkelt rengøringsjob, hovedrengøringer eller daglige rengøringer af dit hjem, lover vi, at vi griber opgaven professionelt an. Vi sørger nemlig for, at det er den samme person, der kommer og gør dit hjem rent, så du kan sagtens føle dig helt tryg i vores hænder.

  Privat rengøring

  Erhvervsrengøring

  Daglig rengøring

  Hovedrengøring

  Fraflytningsrengøring

  Rengøring efter håndværkerbesøg

  Prisvenlig

  Grundigt !