Rengøring Helsingør

Dahlin Ejendomsservice tilbyder privat rengøring af dit hjem i Helsingør. Du har muligvis før overvejet at betale dig fra at få gjort rent. I så fald er du ikke alene. Flere og flere benytter sig af professionel rengøring af deres hjem og oplever, at dette er med til at løfte en byrde fra deres skuldre. Selvom rengøring er en anelse kedeligt, er det naturligvis ikke den tungeste byrde i verden. Mange føler, at de bør at gøre rent selv af samme grund. Rengøring er dog ofte en tidsrøver. Denne tid kunne også bruges på noget mere dyrbart, og vi forstår godt, hvis du hellere vil det.

Fordele ved privat rengøring

Der er naturligvis flere fordele ved at købe sig til rengøring af dit hjem, i stedet for selv at gøre det. Her er blot nogle få eksempler:

 • Den største årsag til, at mange vælger at få rengjort deres hjem af os, er, fordi de kan bruge deres tid på dét, der er betydningsfuldt for dem. Lad os klare rengøringen for dig, og fokusér på dét, du elsker. Om så du ønsker at bruge mere tid sammen med dine venner og familie eller dit arbejde, en sport eller hvad det ellers måtte være.
 • Mange antager, at ydelser som professionel, privat rengøring er enormt dyre. Dette er dog ikke nødvendigvis sandt. Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring nemlig af højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.
 • Flere og flere danskere lider af allergi. Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Grunding rengøring til en god pris

  Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

  Flere og flere danskere lider af allergi

  Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

  Rengøringsløsninger til ethvert behov

  Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

  Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.

  Professionel rengøring er vejen frem

  Hos Dahlin Ejendomsservice tager vi med glæde den kedelige rengøringsopgave for dig. Vores team sørger for professionel rengøring af dit hjem i allerhøjeste kvalitet. Vi forstår godt, hvis du lige skal vænne dig til, at vi kommer forbi og gør dit hjem rent, imens du er ude af huset. Vi skal derfor nok sørge for, at det altid er den samme person fra vores team, der kommer og gør rent hos dig. Du skal på denne måde ikke forholde dig til nye ansigter hele tiden, og du kan sagtens føle dig tryg i vores hænder.

  Hvis du bor i Helsingør og har brug for hjælp til rengøringen af dit hjem, kommer vi med glæde forbi og løfter denne opgave for dig.

  Privat rengøring

  Erhvervsrengøring

  Daglig rengøring

  Hovedrengøring

  Fraflytningsrengøring

  Rengøring efter håndværkerbesøg

  Prisvenlig

  Grundigt !