Rengøring Helsinge

De fleste vil nok ikke betegne hovedrengøring som deres yndlingsbeskæftigelse. Støvsugning, gulvvask og skrubning af toilettet kan derfor til tider godt blive udsat længere, end det bør. Hos Dahlin Ejendomsservice forstår vi godt, hvis du mest af alt har lyst til at smide rengøringshandskerne og hellere vil bruge din tid på så meget andet. Hvis du bor i Helsinge, så er der god grund til at droppe rengøringen, da vi tilbyder professionel rengøring af dit hjem.

Spar tid med privat rengøring

Mange virksomheder benytter sig af professionel rengøring, så de i stedet kan bruge deres tid på at passe deres arbejde. Ligeledes er privat rengøring i stigende grad blevet populært. Flere og flere har fået øjnene op for dette koncept, da de oplever, hvor meget tid de kan spare. De kan således bruge deres tid på gøremål, der er langt mere interessant, og som betyder meget.

Hos Dahlin ejendomsservice varetager vi den daglige rengøring for et antal kontorer og virksomheder i Danmark. Herudover står vi også for privat rengøring i mange hjem, blandt andet i Helsinge. Hvis du bor i Helsinge og har overvejet at få professionel, privat rengøring af dit hjem, så vil vi meget gerne løfte denne opgave for dig. Du kan få mere tid til at gøre netop dét, det betyder noget for dig, og vi gør, hvad vi er bedst til.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Grunding rengøring til en god pris

  Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

  Flere og flere danskere lider af allergi

  Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

  Rengøringsløsninger til ethvert behov

  Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

  Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.

  Føl dig tryg med professionel rengøring

  Med professionel rengøring slipper du for at stå med støvsugeren i hånden. Du kan bekymringsfrit lade os gøre hovedrent hos dig og bruge din tid andetsteds. Uanset om du har brug for vores ydelser hver dag, ugentligt eller en enkelt gang, så er hjælpen at hente hos os.

  Vi tilbyder nemlig følgende ydelser:

  • Hovedrengøring
  • Daglig rengøring
  • Fraflytningsrengøring
  • Rengøring efter håndværkerbesøg
  • Privat rengøring
  • Vi tilbyder også erhvervsrengøring

  Du kan også sagtens føle dig tryg ved vores ydelser. Vi sørger for, at det altid er den samme fra vores team, der kommer og gør rent hos dig. Du skal altså ikke bekymre dig og gå i uvished om, hvem der kommer rendende ind og ud af din dør. Vi klarer rengøringen for dig, når du ønsker det. Hvis du gerne vil have det gjort, imens du er på arbejde, så det hele skinner, når du kommer hjem, så er det dét, vi gør.

  Privat rengøring

  Erhvervsrengøring

  Daglig rengøring

  Hovedrengøring

  Fraflytningsrengøring

  Rengøring efter håndværkerbesøg

  Prisvenlig

  Grundigt !