Rengøring Gilleleje, Hornbæk, og omegn

Du er nok blandt de mange, der synes, det er et hadeprojekt at gribe rengøringshandskerne og gå i gang med at skrubbe toiletter og tørre støv af i hjørnerne? Har du ovenikøbet en hverdag med tonsvis af gøremål, kan det være en udfordring at få presset rengøring ind i kalenderen. Derfor tilbyder vi hos Dahlin Ejendomsservice at gøre arbejdet for dig. Vi sørger nemlig for professionel rengøring i højeste kvalitet af dit hjem i Gilleleje, Hornbæk, eller omegn, uden at du skal røre en finger!

Privat rengøring af flittige folk

Hos Dahlin Ejendomsservice tilbyder vi samtlige ydelser, heriblandt professionel rengøring i Gilleleje, Hornbæk, og omegn. Vi sørger for, at du kan få rengjort dit hjem til bunds, så du kan investere din tid i andre gøremål, der betyder noget for dig. Da vi sætter en ære i, at du skal føle dig tryg ved vores ydelser, sikrer vi os altid, at det er den samme person, der kommer og gør dit hjem rent. Der kommer altså ikke forskellige mennesker rendende ind og ud ad din dør i tide og utide, da vi sagtens kan forstå, at det kan være ubehageligt, når det er i dit eget hjem.

Vi udfører forskellige typer af rengøring såsom:

Uanset hvad dit behov er, garanterer vi, at vores professionelle rengøring af dit hjem er af højeste kvalitet og er til overkommelige priser.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  Grunding rengøring til en god pris

  Hos Dahlin Ejendomsservice er vores rengøring naf højeste kvalitet, og på samme tid kan ydelsen købes til en overkommelig pris.

  Flere og flere danskere lider af allergi

  Hvis støv får dig til at nyse som en gal, forstår vi godt, hvis det ikke er det sjoveste projekt i verden at gribe støvsugeren og klare hovedrengøringen.

  Rengøringsløsninger til ethvert behov

  Hos os kan du vælge præcis den rengøringsløsning, du har behov for. Vi udfører nemlig en lang række forskellige typer af rengøring.

  Vi tilbyder blandt andet daglig rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring og rengøring efter håndværkere mm.

  Fordele ved professionel rengøring

  Der er naturligvis mange fordele ved at få dit hjem rengjort professionelt af os. Den helt store fordel ved at betale sig fra at få andre til at gøre rent hos dig er, at du kan bruge tiden på andre mere spændende projekter. Du har nok mange forskellige vigtigere handlinger, der optager din tid, som du hellere vil give dig i kast med. Det kan være fritidsinteresser som at hækle og strikke, læse en god bog, dyrke motion eller ses med vennerne.

  Har du en travl hverdag med arbejde, kan det være en lettelse at slippe for en masse pligter såsom rengøring, når du kommer hjem. Har du børn, kan det også være fantastisk at få professionel rengøring, så du kan investere mere tid sammen med din familie. Vil du gerne blive bedre til at klemme sportslige aktiviteter ind i din hverdag, kan du her få et pusterum til dette. Uanset hvilken situation du står i, vil vi med glæde løfte den til tider kedelige og tidskrævende rengørings-opgave for dig.

  Så hvis du bor i Gilleleje, Hornbæk, eller omegn og ønsker rengøring af dit hjem, så vil vi med glæde hjælpe dig med rengøringen, så den er fjernet fra din to-do-liste.

  Privat rengøring

  Erhvervsrengøring

  Daglig rengøring

  Hovedrengøring

  Fraflytningsrengøring

  Rengøring efter håndværkerbesøg

  Prisvenlig

  Grundigt !