Ejendomsservice i Rødovre

Hvis du er erhvervsdrivende eller har ansvaret for eksempelvis en andelsboligforening, vil du helt sikkert have et proppet skema med mange forskellige opgaver. De mange opgaver kan gøre dagligdagen forvirrende og lang, og føler du dig stresset, kan det være en god idé at række ud efter hjælp, så du ikke selv står med alle opgaver. Der er mange muligheder for at få hjælp, og ejendomsservice i Rødovre kunne være en mulighed for dig, hvis du arbejder i Rødovre eller omegn. På den måde kan du være sikker på, at du får en mere overskuelig dag, hvor du ikke skal tage stilling til, om der er styr på skraldet, og om låsene fungerer, som de skal. Vi tilbyder ejendomsservice til erhvervsdrivende og foreninger og kan derfor hjælpe dig med mange forskellige opgaver.

Få mere tid til de vigtige opgaver

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS har vi mange års erfaring indenfor ejendomsservice, og du kan derfor trygt overlade ansvaret for de mange opgaver til os. Vi hjælper med at klare de mange opgaver, så den daglige drift kan køre upåklageligt. Du skal derfor hverken bekymre dig om, hvorvidt der er styr på storskrald eller ej, eller om trapperne trænger til en trappevask. Vælger du at få ejendomsservice i Rødovre, kan du få mere tid til de vigtige opgaver på kontoret, hvilket kun er en stor fordel. Vi sørger for, at opgaverne klares, så du har mindre ting på din to-do-liste.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Det er ikke besværligt at få ejendomsservice i Rødovre

  Ejendomsservice lyder næsten for godt til at kunne være sandt, men det er dog ikke besværligt at få hjælp. Vælger du os som hjælpende hånd, sørger vi for, at du ikke længere skal bekymre dig om den daglige drift ift. storskrald, affaldssortering, vedligeholdelse m.m. Har du spørgsmål, eller ønsker du at blive klogere på noget specifikt, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar med en hjælpende hånd, lige gyldigt om du har brug for hjælp, eller hvis du blot har brug for en nærmere forklaring.

  Vælger du at få hjælp af Dahlin Ejendomsservice ApS, finder vi sammen den bedste løsning for jer. Der er derfor ingen løsninger, der er ens, og du kan være sikker på, at netop din hjælp bliver skræddersyet til dig. Her på siden kan du finde kontaktoplysninger, hvis du har brug for en dybdegående samtale, men du også kan blive klogere på vores ejendomsservice i Rødovre.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring