Ejendomsservice i København og omegn

Har du mange ting at se til i hverdagen, og har du brug for hjælp til nogle af de praktiske ting? – så er du kommet til det rette sted. At være leder i en boligforening eller at være erhvervsdrivende kan betyde, at man ofte har mange ting at se til, og det kan derfor føles som om, at man aldrig kommer til bunds i de mange arbejdsopgaver. Ofte er det de praktiske ting, man udsætter, men det er ikke den bedste løsning, da det ofte er de offentlige steder, som giver det første indtryk på de besøgende. Hvis du har brug for hjælp til Ejendomsservice i København, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor branchen

Dahlin Ejendomsservice ApS har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og du kan derfor trygt overlade de praktiske opgaver til os, uden at du behøver at bekymre dig om, hvorvidt radiatorerne virker, som de skal, og at trapperne er rene og pæne til nye besøgende. Vi sørger altså for, at din ejendom vedligeholdes og generelt holdes ren og pæn, så du ikke selv skal tænke på det. På den måde får du en masse tid, som du kan bruge på vigtigere ting på kontoret. Holder du til på Sjælland, så hjælper vi dig med ejendomsservice i København – synes du, at ovenstående lyder interessant, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en dybdegående snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Overlad trygt ansvaret for ejendomsservice i København til os

  For os er kunderne det vigtigste, og derfor sørger vi altid for, at nye såvel som gamle kunder bliver hørt. Har du brug for hjælp til nogle specifikke opgaver, kan du kontakte os for mere information, mens du også kan blive klogere på vores ydelser via siden her. Sammen kan vi sammensætte en unik løsning til dig, så du får en skræddersyet løsning, der dækker dine behov og ønsker. Vi klarer alt fra affaldssortering til døgnvagt og meget mere, og der er derfor gode muligheder for, at vi også kan hjælpe dig, så du ikke behøver at skulle gå på kompromis med den daglige drift af virksomheden eller foreningen. Overlad trygt ansvaret for ejendomsservice i København til os så du automatisk får mere tid til kontorarbejde, fritid og andet, så de praktiske opgaver ikke kommer til at stresse dig i hverdagen.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring