Ejendomsservice i Helsingør, Hillerød og omegn

Hvis du har ansvaret for en boligforening eller en virksomhedsejendom, så kan du sikkert nikke genkendende til, at der hele tiden er noget at lave. De grønne arealer rundt om skal holdes, og der skal være styr på låse, dørpumper og mange andre ting. Jo flere bygninger du har ansvaret for, jo mere skal du også have styr på, og synes du, at det er forvirrende og uoverskueligt, kan det være en stor fordel at få hjælp, så du har nemmere ved at overskue de mange opgaver. Ønsker du hjælp, kan du her blive klogere på, hvad vi tilbyder af ejendomsservice i Helsingør, Hillerød og Omegn.

 

Vi sørger for, at den daglige drift fungerer uden problemer

Når man skal overlade så stort et ansvar til nogle andre, skal det være et firma, man stoler på. Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og du kan derfor være 100 % sikker på, at du trygt kan overlade opgaven til os. Vi har hjulpet alt fra boligforeninger til erhvervsdrivende, og vi har derfor et kendskab til lidt af hvert. Vi hjælper dig med at sikre, at den daglige drift fungerer upåklageligt med ejendomsservice i Helsingør, Hillerød og omegn, så du ikke selv skal tænke over, om låsene fungerer, som de skal, eller om trappen er beskidt og trænger til en omgang med en moppe. Alt dette og mere til hjælper vi dig med, så du kan få en nemmere og mere overskuelig hverdag.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Du har gode muligheder for at få ejendomsservice i Helsingør, Hillerød og omegn

  Det kan lyde for godt til at være sandt, men du har gode muligheder for at få hjælp til dine opgaver i dine bygninger, hvis de er placeret i Helsingør, Hillerød og omegn. Har du spørgsmål, mangler du afklaring på noget, eller ønsker du blot at finde ud af, om vi kan hjælpe dig, så står vi klar til at hjælpe, så snart du kontakter os. Vi sørger naturligvis for en fleksibel løsning, der passer til dig og dine ønsker, så du ikke behøver at gå på kompromis med noget. Sammen kan vi finde ud af, hvilke opgaver du har brug for en ekstra hånd til, lige gyldigt om det er til døgnvagt, smøring af dørpumper eller noget helt tredje. Tøv ikke med at ringe eller skrive hvis du har brug for ejendomsservice Helsingør, Hillerød og omegn. Sammen kan vi sammensætte den bedste løsning.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring