Ejendomsservice i Glostrup

Hvis du har ansvaret for en boligforening, eller hvis du er erhvervsdrivende, så vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til, at der er mange ting at se til. Det kan derfor være en god idé at søge hjælp til de mange opgaver, og så er du kommet til det helt rette sted. Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver, så du kan fokusere på de vigtigere ting i hverdagen. Vi kan hjælpe med alt fra affaldssortering til smøring af låse, så alle de praktiske ting er klaret.

Sammen kan vi skræddersy den bedste løsning for jer

At få hjælp til de praktiske ting kan være en stor fordel, hvis man i forvejen har mange ting at se til. På den måde kan man få mere tid til at tage sig af de vigtigere beslutninger, uden at man skal gå på kompromis med den daglige drift. Ønsker du at få hjælp, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen kan vi skræddersy den bedste løsning for jer alt efter behov og ønsker. Med mere end 10 års erfaring kan du være sikker på, at du trygt kan overlade opgaven til os. Vi sørger for fleksibilitet og overholdte aftaler, så du ikke skal bekymre dig om beskidte trapper eller for meget affald i skraldespandene.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  At få ejendomsservice i Glostrup tager kun nogle få klik

  Har du brug for at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde eller hjælpe dig med, så kan du hurtigt finde kontaktoplysninger på vores side. Vi står altid klar til at hjælpe, hvad end det er en afklarende samtale, eller om du har brug for hjælp til ejendomsservice fremadrettet. Slip bekymringerne omkring de praktiske opgaver og lad os klare dem for dig i stedet.

  Ejendomsservice kan du se som en investering, da besøgende, gæster, kunder og andet hurtigt vil se, at bygningerne er rengjorte og indbydende. Er du interesseret, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar med en hjælpe hånd, så du kan smide bekymringerne og fokusere på de mange andre ting. At få ejendomsservice i Glostrup tager kun nogle få klik, hvorefter du kan overlade de praktiske ting i den daglige drift til os. Vi sørger for, at dine bygninger er vedligeholdt, at dine radiatorer er udluftet og at dørene og låsene er smurt. Vi påtager os både store og små opgaver alt efter ønsker og behov.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring