Ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn

Som erhvervsdrivende eller leder i en boligforening, så er der ofte mange ting at se til – både på kontoret men også i forhold til de praktiske og fysiske opgaver rundt omkring i bygningerne. At skulle nå de mange opgaver hver dag kan være stressende, og du kan måske også nikke genkendende til, at det kunne være rart at få hjælp i form af ejendomsservice, så du ikke selv skal stå for de praktiske opgaver, der sikrer, at den daglige drift fungerer, som den skal. Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig med at lette dine skuldre, så du ikke selv skal stå for ejendomsservice Gentofte, Hellerup og omegn. Jo flere bygninger man har, jo flere opgaver har man også på skuldrene.

Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen er vi professionelle og dygtige

Vi har mere end 10 års erfaring med ejendomsservice, og vi har med tiden både hjulpet erhvervsdrivende samt forskellige boligforeninger. Vi ved derfor godt, at det er vigtigt, at trapperne er rene og pæne, og at skraldespandene er tømte, så nye besøgende kommer ind i rene og pæne lokaler. Når man er et nyt sted henne, danner man sit førstehåndsindtryk i løbet af meget få sekunder, og det er blandt andet derfor, at det er vigtigt, at der er styr på de mange praktiske opgaver, så nye besøgende ikke løber skrigende væk eller får et dårligt indtryk. Hos os er vores kunders behov og ønsker i fokus, da det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig set og hørt. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp ift. ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn, så du kan blive klogere på, hvad du kan få hjælp til.

Indhent tilbud

Om Dahlin ejendomsservice ApS 

Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

40 års erfaring med ejendomsservice

Hos Dahlin ejendomsservice ApS har vi mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, inden for et blandet udvalg af boligforeninger og erhvervsdrivende.

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Affaldssortering, storskrald, trappevask, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt, og meget mere.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning

Vi sammensætter den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, visioner og ønsker.

Erfaring med alle ejendomstyper

Så hvis du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, du skal have vedligeholdt, så kan du trygt kontakte os!

Ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn letter tyngden på dine skuldre

Når du kontakter os, skræddersyer vi sammen den bedste løsning, der passer til netop dine behov og ønsker. Vi har derfor ingen skabelon, som vi går ud fra, da alle løsninger er forskellige. Vi hjælper med alt fra affaldssortering til døgnvagt og smørring af døre og låse, så du kun skal tænke på dine kontoropgaver og at holde møder og lignende. Har du et specifikt ønske, eller er du blot i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med en hjælpende hånd og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Affaldssortering

Storskrald

Trappevask

Vedligeholdelse af døre og låse

Udluftning af radiatorer

Rekvirering af håndværkere

Døgnvagt

10 års erfaring