Ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn

Som erhvervsdrivende eller leder i en boligforening, så er der ofte mange ting at se til – både på kontoret men også i forhold til de praktiske og fysiske opgaver rundt omkring i bygningerne. At skulle nå de mange opgaver hver dag kan være stressende, og du kan måske også nikke genkendende til, at det kunne være rart at få hjælp i form af ejendomsservice, så du ikke selv skal stå for de praktiske opgaver, der sikrer, at den daglige drift fungerer, som den skal. Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig med at lette dine skuldre, så du ikke selv skal stå for ejendomsservice Gentofte, Hellerup og omegn. Jo flere bygninger man har, jo flere opgaver har man også på skuldrene.

Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen er vi professionelle og dygtige

Vi har mere end 10 års erfaring med ejendomsservice, og vi har med tiden både hjulpet erhvervsdrivende samt forskellige boligforeninger. Vi ved derfor godt, at det er vigtigt, at trapperne er rene og pæne, og at skraldespandene er tømte, så nye besøgende kommer ind i rene og pæne lokaler. Når man er et nyt sted henne, danner man sit førstehåndsindtryk i løbet af meget få sekunder, og det er blandt andet derfor, at det er vigtigt, at der er styr på de mange praktiske opgaver, så nye besøgende ikke løber skrigende væk eller får et dårligt indtryk. Hos os er vores kunders behov og ønsker i fokus, da det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig set og hørt. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp ift. ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn, så du kan blive klogere på, hvad du kan få hjælp til.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Ejendomsservice i Gentofte, Hellerup og omegn letter tyngden på dine skuldre

  Når du kontakter os, skræddersyer vi sammen den bedste løsning, der passer til netop dine behov og ønsker. Vi har derfor ingen skabelon, som vi går ud fra, da alle løsninger er forskellige. Vi hjælper med alt fra affaldssortering til døgnvagt og smørring af døre og låse, så du kun skal tænke på dine kontoropgaver og at holde møder og lignende. Har du et specifikt ønske, eller er du blot i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med en hjælpende hånd og giver gerne et uforpligtende tilbud.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring