Ejendomsservice i Frederiksberg

Står du i spidsen for en boligforening, eller er du erhvervsdrivende, så vil du helt sikkert føle, at du har mange bolde i luften på én gang. Hverdagene bliver lange, og du vil på et tidpunkt føle dig stresset. Der findes dog måder, hvorpå du kan komme af med nogle af de mange daglige opgaver, som sikrer, at den daglige drift fungerer. Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt radiatorerne fungerer eller ej, eller om der er styr på ugens affaldssortering. Disse småopgaver kan nemlig hurtigt føles som en slags støj, hvis du i forvejen har meget at se til. Det er derfor en stor fordel at vælge ejendomsservice i Frederiksberg.

Vi klarer de praktiske ting for dig, så du kan få mere tid til vigtigere opgaver

Måske synes du, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men du har dog gode muligheder for at få hjælp til de praktiske opgaver, så du får mere tid til at skulle tage dig af de vigtigere opgaver ift. den daglige drift. Vi har mere end 10 års erfaring indenfor ejendomsservice i Frederiksberg, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi sørger for, at dørpumperne er smurte, og at trapperne altid er skinnende rene. Det er nemlig vigtigt, at de offentlige områder er rene og pæne, så besøgende får et godt indtryk. Vi kan hjælpe med stort set alt ift. den daglige drift, så du selv slipper for at skulle svinge moppen og fjerne skraldet.

Indhent tilbud

Om Dahlin ejendomsservice ApS 

Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

40 års erfaring med ejendomsservice

Hos Dahlin ejendomsservice ApS har vi mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, inden for et blandet udvalg af boligforeninger og erhvervsdrivende.

Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

Affaldssortering, storskrald, trappevask, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt, og meget mere.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning

Vi sammensætter den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, visioner og ønsker.

Erfaring med alle ejendomstyper

Så hvis du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, du skal have vedligeholdt, så kan du trygt kontakte os!

Vælger du os til ejendomsservice i Frederiksberg, sammensætter vi den bedste løsning til dig

Ingen opgaver er ens, og du kan derfor ikke finde et pakketilbud. Vi går meget op i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og vælger du Dahlin Ejendomsservice ApS, kan vi sammen sammensætte og skræddersy den bedste løsning, så det passer til dig og dine behov og ønsker. På den måde opstår der ingen misforståelser, og du kan være 100 % sikker på, hvilke arbejdsopgaver vi klarer i løbet af dagen. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med en hjælpende hånd, så du trygt kan overlade ansvaret for mange af de praktiske ting til os uden problemer. Her på siden kan du finde vores kontaktoplysninger, så du kan komme tættere på en løsning i forhold til ejendomsservice i Frederiksberg.

Affaldssortering

Storskrald

Trappevask

Vedligeholdelse af døre og låse

Udluftning af radiatorer

Rekvirering af håndværkere

Døgnvagt

10 års erfaring