Ejendomsservice på Amager

Hvis du står i spidsen for en boligforening, eller hvis du er erhvervsdrivende, så vil du helt sikkert føle, at du konstant skal holde mange bolde i luften på én gang. Det kan blive stressende, og i sidste ende risikerer du, at de mange opgaver stresser dig så meget, at du er nødt til at gå på kompromis med noget, der kan gå ud over den daglige drift. Du har dog gode muligheder for at få hjælp til den daglige drift, og Dahlin Ejendomsservice ApS kan hjælpe dig med de mange praktiske opgaver, der kommer i løbet af dagen. At få hjælp kan være en stor fordel, så du ikke behøver at stresse over også at skulle tømme skraldespandende og vaske trapperne. Har du brug for hjælp til ejendomsservice på Amager, så kan vi hjælpe dig med at lette dine skuldre i arbejdsdagene.

Lad os stå for de praktiske opgaver så du kan have mere tid til de vigtige opgaver

Når man skal bruge lang tid på praktiske opgaver, kan man være nødsaget til at nedprioritere andre vigtige opgaver på kontoret, og på sigt kan det ende med at gå ud over den daglige drift. Vi har mere end 10 års erfaring indenfor faget, og vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du har behov for ejendomsservice på Amager. Vi har både hjulpet erhvervsdrivende og et blandet udvalg af boligforeninger, så vi ved, at en tømt skraldespand er ligeså vigtigt som smurte døre og låse. Den generelle vedligeholdelse er altså sikret, hvis du vælger at få hjælp fra os – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du synes, at få hjælp til ejendomsservice lyder som en god idé.

Indhent tilbud

  Om Dahlin ejendomsservice ApS 

  Kendetegnet for os er, at vi nyder den tætte kontakt med vores mange, gode kunder. En kontakt, som kun er mulig, fordi det altid er den samme mand, der kommer ud på opgaven – det synes vi er en stor fordel!

  Vi er den ekstra hånd, som I står og mangler til at løfte jeres arbejdsopgaver – store som små og til både privat og erhverv.

  Vi er effektive, grundige, pligtopfyldende og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Vi er yderst pertentlige, og sætter en ære i at levere førsteklasses arbejde. Uanset opgavens art og omfang er vi den ekstra hånd, som I står og mangler.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave.

  40 års erfaring med ejendomsservice

  Vi har mere end 40 års erfaring med ejendomsservice, og vi har solid erfaring med service af boligforeninger og virksomhedsejendomme. Vi kører dagligt i Storkøbenhavn og i Nordsjælland, og så tilbyder vi døgnvagtservice.

  Ejendomsservice

  Vi kan hjælpe med alt i den daglige drift

  Trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af udendørsarealer, affaldssortering, storskrald, justering og smøring af låse og dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere, døgnvagt og meget mere. Hør mere om vores vicevært-service

  Vicevært

  Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig

  Vi skræddersyer opgaverne, så servicen matcher den enkelte ejendoms behov. Du får derfor altid den løsning, der passer specielt til ejendommen. Ejendomsservice er et partnerskab, og vi lever af tilfredse kunder. Du vil derfor opleve, at vi passer på dig som kunde - præcis som vi passer på din ejendom.

  erhverv

  Erfaring med alle typer af ejendomme

  Er du en del af en boligforening, en grund- eller ejerforening, eller har du en virksomhedsejendom, som du løbende skal have vedligeholdt? Outsource opgaven til os. Hiv fat i os for en snak om dine behov og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

  Kontakt os

  Vi sammensætter en unik løsning til dig ift. ejendomsservice i Amager

  Det kan lyde for godt til at være sandt, og man kan derfor have en tendens til at tro, at vi blot bruger en skabelon over de daglige opgaver. For os er kundernes ønsker og behov det vigtigste, og vi skræddersyer derfor en unik løsning til dig, som passer til netop dine ønsker og behov. Du behøver derfor ikke at tænke over, om trapperne er pæne og rene, eller om der er brug for en døgnvagt. De praktiske ting tager vi os af, så du kan fokusere på kontorarbejdet og de mange nye besøgende. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for en personlig samtale.

  Affaldssortering

  Storskrald

  Trappevask

  Vedligeholdelse af døre og låse

  Udluftning af radiatorer

  Rekvirering af håndværkere

  Døgnvagt

  10 års erfaring