Traditionel vinduespolering

Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

Solcellevask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og vores vandførende teleskopstænger kan vi vaske solcellerne uden, at bevæge os på taget. Selv ved en meget lav taghældning.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas, rammer og fri for skidt! Og efterfølgende skal det hele blot tørre, vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

Traditionel vinduespolering

Vi udfører vinduespudsning på gammeldags manér ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne.

Vi lægger stor vægt på aftørringen idet, at vi har erfaret, at det er efterspurgt blandt vores kunder som får vinduerne pudset på traditionel vis.

Vi har hørt fra mange af vores kunder, at deres tidligere vinduespudser blot lod sæbevandet blive på rammer såvel som sålbænk.

Det er en selvfølge for os, at vi tørrer jeres vinduesrammer og karme, samt afrenser taperester, når vi er færdig med vinduespoleringen.

Så hvis verden udenfor dine vinduer er begyndt at se en smule tåget ud, så er det os i Dahlin ejendomsservice ApS du skal tage fat i!

Kontakt os på telefon 30 112 214 eller e-mail info@dahlin-ejendomsservice.dk og få en uforpligtende snak med os.